Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

κλιματιστικο



Κλιματιστικό: Δείτε στους πόσους βαθμούς πρέπει να το βάζετε για να μην καίει πολύ ρεύμα

Το κλιματιστικό είναι ένας από τους πολύ συνηθισμένος τρόπος για να έχουμε θέρμανση στο σπίτι τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Αν δεν έχουμε ούτε καλοριφέρ, ούτε τζάκι, ούτε οποιαδήποτε άλλη πηγή θέρμανσης, ή έστω αν το προτιμάμε επειδή θεωρείται ένας πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης, τότε το κλιματιστικό στο ζεστό μπορεί να κάνει τη δουλειά του και να ζεστάνει το σπίτι.



Πως να χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό του αυτοκινήτου εν μέσω πυρκαγιάς

Πολλές και μεγάλες πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει σε όλη την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αττική, μετατρέποντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Μάλιστα όλα τα παραπάνω επιδεινώνονται σε μέγιστο βαθμό εξαιτίας της κίνησης των παλαιών και ρυπογόνων οχημάτων στην Αττική.



Μιλάνο: Τρεις τραυματίες από έκρηξη κλιματιστικού σε ξενοδοχείο

Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας από έκρηξη κλιματιστικού, σε ξενοδοχείο στο Μιλάνο. Ανάμεσά τους βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση μια 84χρονη η οποία βρισκόταν στο σημείο. 



Αποκαλύψεις σοκ για τη δολοφονία γυναίκας από τον ψυκτικό

Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία γυναίκας στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Ο ψυκτικός περιέγραψε στους αστυνομικούς τι συνέβη όταν μπήκε στο επίμαχο διαμέρισμα. Σκότωσε την 63χρονη με αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι. Της επιτέθηκε με σφυρί. Τι δηλώνουν συγγενείς και γείτονες της άτυχης γυναίκας. Ο δράστης στον εισαγγελέα.



Τα λάθη που κάνουμε όταν χρησιμοποιούμε τον κλιματισμό στο αυτοκίνητο

Τώρα που πέρασαν οι... μουσώνες και η θερμοκρασία ανεβαίνει πάλι (μαζί με υψηλά ποσοστά υγρασίας), καλό είναι να προσέξουμε το πώς πρέπει να χειριζόμαστε το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου μας, καθώς συνήθως -κατά τους έμπειρους τεχνικούς της αυτοκινητοβιομηχανίας- υποκύπτουμε στα εξής πέντε λάθη:

1. Ενεργοποίηση του κλιματισμού μόλις μπούμε στο αυτοκίνητο



Με ΑΥΤΟ το Πανέξυπνο Τρικ ο Ανεμιστήρας θα Λειτουργήσει σαν Κλιματιστικό

Διανύουμε ένα αρκετά ζεστό καλοκαίρι και όλοι θέλουμε να έχουμε δροσιά μέσα στο σπίτι. Δείτε δύο εύκολα τρικ που μπορούν να «βοηθήσουν» τον ανεμιστήρα σας να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά. Ακολουθώντας τα θα μπορείτε να κλείσετε για λίγες ώρες το κλιματιστικό που καίει, συνήθως, περισσότερο ρεύμα.