Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Κιβωτός του Κόσμου



Κιβωτός του Κόσμου: Ως ύποπτος για ασέλγεια καλείται ο πατέρας Αντώνιος

Ως ύποπτος για δύο βαρύτατες σεξουαλικές πράξεις σε βάρος ανηλίκων που φιλοξενούνταν στην Κιβωτό του Κόσμου, καλείται να καταθέσει στην Εισαγγελία ο πατέρας Αντώνιος ενώ για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος παιδιών καλούνται σε εξηγήσεις και επτά υπάλληλοι της Δομής.



«Κιβωτός του Κόσμου»: Στην Εισαγγελία Αθηνών το υλικό από τις έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών παραδόθηκε σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε από τις έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία της «Κιβωτού του Κόσμου» και στις δομές φιλοξενίας που διατηρεί η ΜΚΟ σε Αθήνα, Βόλο, Ιωάννινα, Χίο και Καλαμάτα, καθώς και σε ένα σπίτι.



Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας.



Οικονόμου για Κιβωτό του Κόσμου: Αποφασίστηκε η άμεση αντικατάσταση της διοίκησής της

«Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης και των αρμόδιων αρχών. Η προσοχή όλων μας πρέπει να είναι και είναι στραμμένη στην ασφάλεια των παιδιών που διαμένουν στη δομή, που διαμένουν στην Κιβωτό. Τα παιδιά πρέπει να έχουν τη μέγιστη δυνατή προστασία, εντός της δομής, όποια εξέλιξη και αν έχει αυτή η υπόθεση που μας έχει ευαισθητοποιήσει όλους.



Σκληρή ανακοίνωση Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για την «Κιβωτό του Κόσμου»: Η Αρχιεπισκοπή ουδεμία σχέση έχει με την ΜΚΟ..

Σοκαρισμένος στον υπέρτατο βαθμό δηλώνει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος για την υπόθεση των καταγγελιών που φέρονται να βαραίνουν τη λειτουργία της «Κιβωτού του Κόσμου».



«Κιβωτός του Κόσμου»: Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών, σε επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο του Alpha υποστήριξε πως η «Κιβωτός του Κόσμου» δεν υπάγεται στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, είναι Ιδιωτική Δομή και δεν είναι υπό την εποπτεία της.