Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

κινητοποίηση



Θεσσαλία: Ένταση και ρίψη δακρυγόνων στο μπλόκο των αγροτών στην Καρδίτσα

Στο μπλόκο των αγροτών στην Καρδίτσα προκλήθηκε ένταση, όταν αστυνομικοί τους εμπόδισαν να κλείσουν με τα τρακτέρ τους τον αυτοκινητόδρομο Ε65 διακόπτοντας την κυκλοφορία. 

Τα αίματα άναψαν και οι πλημμυροπαθείς αγρότες διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους αστυνομικούς, που είχαν φτιάξει και αυτοί το δικό τους «μπλόκο».



Κινητοποιήσεις ξεκινούν οι Θεσσαλοί αγρότες την Κυριακή

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι αγρότες της Θεσσαλίας αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα τους, βγάζοντας στις 3/12 τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών.

Στις 10/12 θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας.



Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό αγνοούμενης γυναίκας στη Νέα Κίο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αργολίδα μετά τη δήλωση εξαφάνισης μίας γυναίκας, η οποία αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Κίου.

Όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr, μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί από θάλασσα και αέρα για τον εντοπισμό της γυναίκας που αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Κίου στην Αργολίδα.



Υπουργείο Εργασίας-Κινητοποίηση στο για κλαδικές συμβάσεις και αυξήσεις

Το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, πραγματοποιεί στάση εργασίας (14:00-17:00) και συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας στις 15:00.

Μεταξύ άλλων το Συνδικάτο διεκδικεί:



Αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ

Συνάντηση με τον Χρήστο Σπίρτζη θα έχουν την Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, στην Αθήνα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Μετά από επικοινωνία με τον αρμόδιο υπουργό, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους και τα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών πραγματοποιούνται κανονικά.



Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση μαθητών και γονέων για τη μεταφορά προς το σχολείο

Κινητοποίηση έξω από το 2ο Γενικό Λύκειο Μίκρας πραγματοποίησαν το πρωί μαθητές, γονείς και η δημοτική αρχή της Θέρμης, διεκδικώντας άμεση και μόνιμη λύση στη μεταφορά των μαθητών από τρία χωριά της περιοχής, το Πλαγιάρι, την Καρδία και το Ρύσιο.