Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

κινητά τηλέφωνα



Αυτοί είναι οι τρεις τρόποι για να αδειάσετε τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού σας

Αδιαμφισβήτητα, ένα από τα ζητήματα που προκύπτουν συχνά μεταξύ των χρηστών smartphone είναι ο ανεπαρκής αποθηκευτικός χώρος.

Ωστόσο, αυτό που δεν ξέρουν πολλοί, είναι πως υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι επίλυσης του προβλήματος, χωρίς να χρειάζεται απεγκατάσταση εφαρμογών, μεταφορά αρχείων ή διαγραφή φωτογραφιών.



Οδηγίες προς όσους χρησιμοποιούν εφαρμογές μηνυμάτων: Επτά τρόποι για να γίνει πιο ασφαλής η επικοινωνία

Κίνδυνος έχει σημάνει για τις εφαρμογές μηνυμάτων και το κατά πόσο αυτές είναι ασφαλείς.

Περίπου 2,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποίησαν εφαρμογές μηνυμάτων το 2020 κι αναμένεται να ξεπεράσουν τα 3 δισεκατομμύρια μέχρι το 2022 οπότε στο επίκεντρο της προσοχής των πολιτών βρίσκεται πιο ορατά από ποτέ η ψηφιακή ασφάλεια.

 

Καρκίνος του εντέρου: Πώς επηρεάζεται από κινητά, τάμπλετ και φορητούς υπολογιστές

Η συχνή έκθεση στο τεχνητό μπλε φως που εκπέμπουν οι ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, φορητοί υπολογιστές, τάμπλετ κ.ά.), καθώς και οι νέες λάμπες φωτισμού των δρόμων, σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εντέρου.

Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας ισπανικής επιστημονικής έρευνας, με επικεφαλής έναν Έλληνα ερευνητή της διασποράς.



Προστασία από την ακτινοβολία στο σπίτι

Τα κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, τα ασύρματα δίκτυα και οι ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά έχουν πολλά και προφανή οφέλη. Όμως οι ακριβείς πιθανές βλάβες είναι ακόμα απροσδιόριστες, τα ερωτήματα είναι πολλά και δικαιολογημένα επικρατεί έντονος προβληματισμός, τόσο στην επιστημονική κοινότητα, όσο και στους πολίτες.



Έκτακτος έλεγχος στο Κορυδαλλό αποκάλυψε: Με κινητά τηλέφωνα στα κελιά

Λαβράκι φαίνεται να έπιασαν οι αστυνομικές αρχές ύστερα από τακτικό έλεγχο που πραγματοποιήσαν στις φυλακές του Κορυδαλλού εντοπίζοντας κινητά τηλέφωνα σε Αριστείδη Φλώρο και Μάκη Γιαννουσάκη, ύστερα λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του κατηγορούμενου στην υπόθεση Ζαφειρόπουλου. Φυσικά, οι συσκευές που είχαν στη κατοχή τους κατασχέθηκαν.