Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024 -

Κιμ Γιονγκ Ουν



Κιμ Γιονγκ Ουν: Tι προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει – Πήρε ξανά βάρος

Οι μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας υποστήριξαν ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ξαναπήρε βάρος και φαίνεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, που σχετίζονται με την παχυσαρκία, όπως υπέρταση και διαβήτη, λόγος για τον οποίο αξιωματούχοι του αναζητούν φάρμακα στο εξωτερικό.



Βόρεια Κορέα: Για επόμενη ηγέτης της χώρας εκπαιδεύεται η κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν

Το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap επικαλούμενο την υπηρεσία κατασκοπείας της Νότιας Κορέας μετέδωσε σήμερα ότι η κόρη του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν εκπαιδεύεται για να γίνει η επόμενη ηγέτης της χώρας.



Στρατηγική και στρατιωτική συμφωνία υπέγραψαν Ρωσία και Β. Κορέα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο πρίεδρος της Β.Κορέας  Κιμ Γιονγκ Ουν, υπέγραψαν στην Πιονγιάνγκ μια συμφωνία στρατηγικής υποστήριξης που προβλέπει «την αμοιβαία παροχή βοήθειας στην περίπτωση επιθετικής ενέργειας σε βάρος οποιουδήποτε εκ των δύο μελών της».



Κιμ Γιονγκ Ουν: Αδελφικοί οι δεσμοί μας με τη Ρωσία

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν εκθείασε σήμερα τους «ακατάλυτους» δεσμούς της Πιονγκγιάνγκ με τη Μόσχα, πριν από την αναμενόμενη επίσκεψη του Ρώσου ομολόγου του Βλαντίμιρ Πούτιν στη Βόρεια Κορέα με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία.



Μήνυμα του Κιμ Γιονγκ Ουν σε ΗΠΑ και Νότια Κορέα: Θα καταστρέψουμε ολοσχερώς τους εχθρούς μας

Σαφές μήνυμα στο στρατιωτικό επιτελείο της Βορείου Κορέας έστειλε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, τονίζοντας πως πρέπει να είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει τα πιο ισχυρά μέσα ώστε να συντρίψει τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα εάν επιλέξουν την ένοπλη αντιπαράθεση με τη χώρα του, όπως μεταδίδει σήμερα το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων (KCNA).



Επικεφαλής ρωσικού Στρατού: «Έχουμε εγκαθιδρύσει περιεκτική αμυντική συνεργασία με Βόρεια Κορέα»

Ο επικεφαλής του ρωσικού γενικού επιτελείου Στρατού, Βαλέρι Γκεράσιμοφ, μιλώντας σήμερα σε ξένους στρατιωτικούς ακολούθους, ανέφερε πως η Ρωσία έχει εγκαθιδρύσει «περιεκτική» αμυντική συνεργασία με τη Βόρεια Κορέα συνεχίζοντας παράλληλα τις στρατηγικές συμπράξεις της με την Ινδία και την Κίνα.