Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

κηλη



Βγήκε από το Ευγενίδειο ο Αλέξης Τσίπρας μετά την επέμβαση κήλης

Εξιτήριο πήρε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας μετά την αφαίρεση της κήλης στην οποία υποβλήθηκε χθες το απόγευμα.



Σήμερα εξιτήριο για τον Αλέξη Τσίπρα μετά την επέμβαση κήλης

Με τη φροντίδα του προσωπικού του "Ευγενιδείου", τη συντροφιά από αγαπημένα πρόσωπα και τις εκατοντάδες ευχές για ανάρρωση από συνεργάτες, βουλευτές και εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου, κύλησαν οι ώρες για τον πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, στη σουίτα του 5ου ορόφου του θεραπευτηρίου, μετά την αφαίρεση της κήλης στην οποία υποβλήθηκε χθες το απόγευμα. 



Πήγε από τη Σαντορίνη στο Ηράκλειο για κήλη και υπέστη ανακοπή!

Αεροδιακομιδή και μάλιστα κατεπείγουσα για σοβαρό πρόβλημα που έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα έγινε αργά το απόγευμα του Σαββάτου για έναν 67χρονο από τη Σαντορίνη.



Τι είναι η κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου; Συμπτώματα

Η κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου  είναι ίσως η συχνότερη πάθηση της σπονδυλικής στήλης και αφορά τις βλάβες του δίσκου που υπάρχει ανάμεσα στους σπονδύλους και απορροφά τους κραδασμούς, προστατεύοντας παράλληλα τα οστά από την μεταξύ τους τριβή.



Αντίο κήλη σε μόλις 30 λεπτά και σε 8 ώρες σπίτι σας!

Μέχρι πρόσφατα το να εμφανίσει ένας άνδρας μια κήλη αποτελούσε ίσως ένα από τα πιο εφιαλτικά σενάρια. Πόνος, διόγκωση στην περιοχή της κοιλιάς, κίνδυνος περίσφιγξης, πολύωρα και επίπονα χειρουργεία και αποτέλεσμα που δεν ήταν πάντα ικανοποιητικό αφού το πρόβλημα εμφανιζόταν εκ νέου.