Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΚΗΔΕΙΑ ΠΙΛΟΤΟΥ



Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Σπαραγμός στην κηδεία του πιλότου

Θρήνος, δάκρυα και ένα γιατί κυριάρχησαν στην κηδεία του άτυχου πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου που κατέπεσε ανάμεσα στον Πόρο και το Γαλατά το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Η κηδεία του αδικοχαμένου πιλότου έγινε στη Μάνδρα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τον 57χρονο στην τελευταία του κατοικία.



Η χήρα του ήρωα σμηναγού Γ. Μπαλταδώρου ψάλλει πάνω από το φέρετρο τον Εθνικό Ύμνο (βίντεο)

Συγκλονιστικές στιγμές κατέγραψε ο φακός κατά τη σημερινή τελετή ταφής του Ήρωα Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας.



Ο ανείπωτος πόνος των γονιών του πιλότου και η οργή των συγγενών - Οι συνεννοήσεις πριν την άφιξη της πολιτικής ηγεσίας

Κι όμως ο πόνος δεν είχε όρια στην κηδεία του Γιώργου Μπαλταδώρου, του νεαρού Σμηναγού που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή με το Μιράζ που τόσο αγαπούσε.

Θέμα iellada.gr



Η στιγμή του αποχωρισμού... Ο θρήνος των γονιών του αδικοχαμένου πιλότου (Συγκλονιστικό βίντεο)

Σπάραξαν οι γονείς Γιώργου Μπαλταδώρου πάνω από το φέρετρο του, λίγη ώρα πριν ο αδικοχαμένος πιλότος οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.  "Παιδί μου πού πας", φώναζε η μητέρα ενώ και ο πατέρα συντετριμμένος αποχαιρετούσε το σμηναγό αποκαλώντας τον "ήρωα"!

 

Αποστολή Μορφοβούνι Καρδίτσας iellada.gr



Θρήνος στο τελευταίο αντίο για τον "Αετό" - “Ο χάρος ζήλεψε τα νιάτα σου, σε φοβήθηκε ο ουρανός και σε τρόμαξε η θάλασσα. Η πατρίδα σε κατατάσσει στους ήρωες”

Ο εθνικός ύμνος, το "Χριστός Ανέστη εκ νεκρών", οι πυροβολισμοί από το πεζικό, τα δάκρυα των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας, το σφίξιμο την καρδιά των αξιωματικών και όλων των ενστόλων αλλά και οι σπαραγμοί της οικογένειας του ήρωα πιλότου, τον συνόδευσαν μέχρι την τελευταία του κατοικία.



«Αητέ μου, Αητέ μου!» - Η κραυγή της μάνας του ήρωα πιλότου

«Αητέ μου Αητέ μου» ήτα η κραυγή της μάνας του ήρωα πιλότου στην κηδεία του στο Μορφοβούνι Καρδίτσας... 

«Παλικάρι μου σήκω», φώναζε συντετριμμένος ο πατέρας του Γιώργου Μπαλταδώρου ενώ η σύζυγος και μητέρα των παιδιών του πιλότου φώναζε «Αγγελέ μου»!