Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

κηδεία



Το Κρεμλίνο λέει ότι δεν έχει κανένα σχόλιο για την κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα πως δεν έχει τίποτα να πει σχετικά με την κηδεία του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, για την οποία χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους της Μόσχας την περασμένη Παρασκευή, 1η Μαρτίου.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως το Κρεμλίνο δεν έχει τίποτα παραπάνω να πει για αυτό το θέμα.



Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα γίνει την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Η κηδεία και η αποχαιρετιστήρια τελετή για τον ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 1η Μαρτίου στη Μόσχα, όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X η εκπρόσωπος του Ναβάλνι, Κίρα Γιαρμίς.

Ο Ναβάλνι θα ταφεί στο νεκροταφείο Μπορίσοφ μετά την κηδεία του σε Ιερό Ναό προς τιμήν της Παναγίας στην περιοχή Μαρίνα.



Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Το Σάββατο η κηδεία του

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι στις 15:00 το μεσημέρι θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το ύστατο «χαίρε» στον 31χρονο, η υπόθεση του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς αγνοούνταν επί 18 ημέρες, πριν βρεθεί η σορός του στον κάμπο του Ευηνοχωρίου.



Γαλλία: Πολίτες και Ευρωπαίοι ηγέτες αποχαιρετούν σήμερα τον Ζακ Ντελόρ

Η Γαλλία όπως και πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες αποχαιρετούν σήμερα τον πρώην επικεφαλής της Κομισιόν, Ζακ Ντελόρ, έναν οραματιστή που έκανε την Ευρώπη πιο δυνατή.



Η Θεσσαλονίκη θρηνεί για τον Γιώργο Λυγγερίδη – Γέμισε με στεφάνια ο Άγιος Δημήτριος, πλήθος κόσμου στην κηδεία του

Βαρύ είναι το κλίμα στη Θεσσαλονίκη, όπου στις 13:30 συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι λένε το τελευταίο αντίο στον 31χρονο αστυνομικό, Γιώργο Λυγγερίδη, που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη και έφυγε από τη ζωή 20 ημέρες αργότερα. Η κηδεία του πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.



Αναχωρεί για Θεσσαλονίκη για την κηδεία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη η διμοιρία στην οποία ανήκε

Στην κηδεία του 32χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος «έφυγε» χθες από τη ζωή, θα βρίσκεται η διμοιρία στην οποία ανήκε.