Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Κιάμος



Κιάμος: Έτσι τίμησε τον Τόλη Βοσκόπουλο επί σκηνής

Ο Πάνος Κιάμος άλλη μία Παρασκευή και Σάββατο ξεσήκωσε όσους βρέθηκαν στο Posidonio Music Hall για να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες του. Ο γνωστός τραγουδιστής, προσφέροντας πλούσιο και μοναδικό θέαμα, τίμησε με τον τρόπο του Τόλη Βοσκόπουλο και μοιράστηκε την σκηνή με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη. 



Αντετοκούνμπο: Τραγούδησε Κιάμο με το βραβείο του MVP! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελλάδα έχει εδώ και λίγες ώρες ένα δικό της παιδί με το βραβείο του MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιβεβαιώνει τις… ρίζες του και την ώρα των πανηγυρισμών.



Πρόστιμο 50.000 ευρώ στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος

Πρόστιμο 50.000 ευρώ επέβαλε στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος ο δήμος Αθηναίων.

Η αιτία είναι η φωτεινή πινακίδα στο κέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης η οποία σύμφωνα με τον Δ. Αθηναίων είναι επί 50 μήνες τοποθετημένη παράνομα.



Η απρόσμενη πρόταση του Πάνου Κιάμου στον Αντετοκούνμπο

Θα μπει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο στούντιο; Η πρόταση για ντουέτο έγινε πάντως, από τον Πάνο Κιάμο.

Αφορμή αποτέλεσε live που έκανε στο Instagram ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, στο οποίο μεταξύ άλλων τραγουδούσε και το «Στο φτερό» του Κιάμου. Η αντίδραση του τελευταίου ήταν άμεση.



22χρονο παλικάρι "έσβησε" μετά από διασκέδαση στον Κιάμο - Το συγκλονιστικό μήνυμα του τραγουδιστή

Ο 22χρονος Γιάννης από τους Αγίους Αναργύρους, ήταν μεγάλος φαν του Πάνου Κιάμου. Τη Πρωτοχρονιά, επέλεξε να πάει να διασκεδάσει με τηνπαρέα του στον αγαπημένο του καλλιτέχνη.