Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

κερδος



Πάγωμα ΦΠΑ στα ακίνητα: Τι κέρδος θα έχουν οι αγοραστές

Θετικό σοκ αναμένεται να προκαλέσουν στην ελληνική αγορά ακινήτων και κατ’ επέκταση στην οικονομία τα μέτρα αναβολής της καταβολής ΦΠΑ για την αγορά νεόδμητων ακινήτων τα οποία ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός.



Ποιοι και πώς επωφελούνται από την καταστροφή του δάσους στη Βραζιλία;

Η Αμαζονία φλέγεται, και αναπόφευκτα στο στόμα όλων έρχεται η ερώτηση: γιατί αφού επί τόσα χρόνια μιλάμε για την αναγκαιότητα της προστασίας του τροπικού δάσους, ποτέ δεν έχει γίνει τίποτε ουσιαστικό για να σταματήσει η καταστροφή του; Η απάντηση είναι απλή και την έδωσε εύγλωττα ο αμερικανικός ιστότοπος Vox: γιατί η καταστροφή του Αμαζονίου είναι επικερδής.



Survivor 2: Ντέρμπι η σημερινή ασυλία ή όχι! Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Οι Διάσημοι έχουν πάρει τον αέρα των Μαχητών αυτή την εβδομάδα, αφού έχουν κερδίσει και στα 3 αγωνίσματα απολαμβάνοντας τα έπαθλα, με τους Μαχητές να καλούνται απόψε να πάρουν το αίμα τους πίσω! Ήδη οι μουρμούρες στο στρατόπεδό τους είναι αρκετές, και πολλά σενάρια κυκλοφορούν στον αέρα!



Nomads: Ο νικητής των 7500 ευρώ και… η αποχώρηση

Η Βασιλική Μιλλούση ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο στο Nomads.

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδωσε μεγάλη μάχη για να παραμείνει στο παιχνίδι, τόσο μέσα από το παιχνίδι ασυλίας όσο και στη συνέχεια αντιμέτωπη με τον Κωνσταντίνο Οροκλό.



Εξάχρονος βγάζει πάνω από 9 εκατ. ευρώ τη χρονιά από το κανάλι του στο YouTube

Αλλοι είναι εξαιρετικά εντυπωσιασμένοι και άλλους τους κατακλύζει η ζήλεια.

Γιατί μόνο εύκολο δεν είναι να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου για τον εξάχρονο που υπογράφει στο YouTube ως «Ryan», ο οποίος βγάζει εκατομμύρια τον χρόνο από τα καμώματά του στο ίντερνετ.



Έδωσε πίσω τα 35 ευρώ που βρήκε σε ΑΤΜ και κέρδισε αμέσως στο στοίχημα 56.000

Κάρμα το λένε κάποιοι, κισμέτ κάποιοι άλλοι και εμείς πεπρωμένο. Κι αυτό ακριβώς ήταν για τον άντρα της ιστορίας μας, που δεν θέλησε να κρατήσει για τον εαυτό του τις 30 λίρες (35 ευρώ) που βρήκε στο ATM ενός σουπερμάρκετ.