Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

κεπ



Προκήρυξη για 153 προσλήψεις στα ΚΕΠ

Ο υφυπουργός συναντήθηκε και συζήτησε με τον προϊστάμενο του συγκεκριμένου ΚΕΠ για τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αλλά και για τα αιτήματά τους.



Τόσκας: Έχουν μειωθεί οι βανδαλισμοί, φταίει ο Δήμος για το ΚΕΠ των αντιεξουσιαστών

Μία εντελώς διαφορετική κατάσταση από εκείνη που βιώνουν οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας, περιέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας, Νίκος Τόσκας σε συνέντευξη που παραχώρησε, λέγοντας πως δεν συμβαίνουν πλέον επεισόδια από αντιεξουσιαστές και καψίματα ακυρωτικών μηχανημάτων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπως στο παρελθόν, ενώ για το ΚΕΠ που εγκατέστησαν οι αναρχικοί στην πλατεία τω



Τη μετεξέλιξη των ΚΕΠ χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία προανήγγειλε η Όλγα Γεροβασίλη

Μείωση της γραφειοκρατίας και απλοποίηση διαδικασιών στα ΚΕΠ χάρη στη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας προανήγγειλε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη σε ομιλία της στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης της Ομάδας Εργασίας για την Απασχόληση και Διοίκηση στο Δημόσιο.



Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης 2017: Δείτε ποια ΑΦΜ εξυπηρετούνται σήμερα στα ΚΕΠ

Συνεχίζονται στο keaprogram.gr οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης 2017, παρά τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται. Με βάση το πρόγραμμα προσέλευσης, τη Δευτέρα στα ΚΕΠ εξυπηρετούνται τα ΑΦΜ που λήγουν σε 7 και 8.



ΚΕΠ: Θα δέχονται «προς το παρόν» αιτήσεις δικαιούχων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Την υπόσχεση ότι τα ΚΕΠ θα δέχονται «προς το παρόν» αιτήσεις δικαιούχων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) έλαβαν η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη και η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.
 


120 νέα ΚΕΠ μόνο για υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις - Που και πότε ανοίγουν

Τον δικό τους οικονομικό σύμβουλο για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων αποκτούν σταδιακά από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Ιούλιο 1 εκατομμύριο οικογένειες και 500.000 επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπερχρέωσης.