Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος



«Της Σιωπής ο Τόπος» με τον Γιώργο Νταλάρα στο ΚΠΙΣΝ

Τη Μεγάλη Εβδομάδα, το κοινό του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δύο μουσικές βραδιές κατανυκτικής ατμόσφαιρας, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Cosmos.



Πάνω από 13.000 επισκέπτες υποδέχτηκαν το 2019 στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Αψηφώντας τη βροχή και το τσουχτερό κρύο, περισσότεροι από 13.000 επισκέπτες υποδέχτηκαν το 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Εκατοντάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό τα μεσάνυχτα δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα, ενώ λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου ξεκίνησε και ο πρώτος αγώνας δρόμου για το 2019, το SNF Run: 2019 First Run.



Η Λυρική Σκηνή υποδέχεται το 2019 με την όπερα «Σιμόν Μποκκανέγκρα» του Τζουζέπε Βέρντι

Με την αριστουργηματική όπερα «Σιμόν Μποκκανέγκρα» του Τζουζέπε Βέρντι, «ανοίγει» το 2019 η Εθνική Λυρική Σκηνή  στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 



Social Ballroom Festival στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
H σειρά του Social Ballroom του ΚΠΙΣΝ μεγαλώνει! Γιορτάζουμε την πανσέληνο στην καρδιά του καλοκαιριού με ένα τριήμερο φεστιβάλ ατελείωτου χορού, όπου μικροί και μεγάλοι, αρχάριοι και προχωρημένοι χορευτές (ή μη) συγχρονίζουν τα βήματά τους σε ρυθμούς tango, salsa και swing.

• 27/7



Ρωμαίος και Ιουλιέττα: Η όπερα του Σαρλ Γκουνό στην ΕΛΣ

Aπό τις 25 Φεβρουαρίου και για έξι παραστάσεις το έργο ορόσημο του γαλλικού ρεπερτορίου θα παρουσιαστεί στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού.



Εναλλακτική όπερα για τον προδομένο Έλληνα ψηφοφόρο

Αποτελώντας την πρώτη παράφραση κλασικού λυρικού έργου που ανεβαίνει από την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), είδος που φιλοδοξεί να γίνει ένας από τους κύριους άξονες του προγραμματισμού της, η όπερα «Το λυκόφως των χρεών» θα παρουσιαστεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) σε δύο κύκλους, για 12 συνολικά παραστάσεις.