Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Κενεντι



Η κατάρα των Κένεντι ξαναχτύπησε: Εγγονή του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Μια εγγονή του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι πέθανε χθες Πέμπτη, κατά τα φαινόμενα από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, μέσα σε κτιριακό συγκρότημα το οποίο ανήκει στην οικογένεια στο Χαϊάνις Πορτ της Μασαχουσέτης, ανέφερε στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα The New York Times.

Κατά τους Τάιμς, το θύμα ονομαζόταν Σίρσε Κένεντι Χιλ και ήταν 22 ετών.



Η αγαπημένη συνταγή για βάφλες του ζεύγους Κένεντι

Η Τζάκι Κένεντι φαίνεται πως ήταν μοναδική μαγείρισσα αφού έφτιαχνε νόστιμες βάφλες τις οποίες ο πρόεδρος λάτρευε!!

Διαβάστε τη συνταγή που άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι του προέδρου, και άλλοι της συζύγου του, όπως δημοσιεύθηκε στο βιβλίο Political Pot Luck: A Collection of Recipes from Men Only, Kings In The Kitchen: Favorite Recipes of Famous Men.



Αποκαλύψεις: Η CIA προσπάθησε να σκοτώσει τον Κάστρο με δηλητηριασμένο στυλό τη μέρα της δολοφονίας του Κένεντι

Την ίδια μέρα που ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες του Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ στο Ντάλας του Τέξας, η CIA προωθούσε το σχέδιο της δολοφονίας του Φιντέλ Κάστρο μ’ ένα δηλητηριασμένο στυλό διαρκείας.



Στη δημοσιότητα απόρρητα έγγραφα της δολοφονίας Κένεντι!

Σε μια ανάρτηση που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις το Σάββατο, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα απόρρητα έγγραφα από τον φάκελο της δολοφονίας του πρώην Αμερικανού προέδρου, Τζον Φ. Κένεντι, η οποία είχε συνταράξει την πολιτική σκηνή των ΗΠΑ το 1963, αλλάζοντας δραματικά την πολιτική σκακιέρα.



Μύθος τελικά η κατάρα των Κένεντι;

Ένα νέο βιβλίο έρχεται να αμφισβητήσει αυτή την εκδοχή λέγοντας ότι δεν υπήρχε καμία κατάρα και ότι όλα τα δεινά που έπληξαν την οικογένεια έχουν μία κοινή αφετηρία. Τις πράξεις και τις φιλοδοξίες του πατριάρχη της οικογένειας Τζο Κένεντι.



Στο «σφυρί» το ρολόι της Τζάκι Κένεντι

Στο «σφυρί» βγαίνει το ρολόι Καρτιέ της Τζάκι Κένεντι, καθώς και ένας πίνακας που ζωγράφισε το 1963 σε ανάμνηση μιας εκδρομής στο Παλμ Μπιτς, με την αξία τους να προσεγγίζει τα 120.000 δολάρια, όπως ανακοίνωσε ο οίκος Christie's.