Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

κενά



Με 863 κενά μόνο στην Πρωτοβάθμια αρχίζει η σχολική χρονιά στο Ηράκλειο!

Στα σχολεία τους επιστρέφουν σήμερα οι εκπαιδευτικοί,  προετοιμάζοντας την έναρξη του νέου σχολικού έτους και την υποδοχή των μαθητών στις 11 Σεπτεμβρίου.



Εγκληματικές ελλείψεις και κενά στην Υγεία και τον τομέα των ΜΕΘ

Τεράστια είναι τα  κενά σε ένα από τα πιο νευραλγικά πεδία του δημόσιου συστήματος, σε αυτό των (ΜΕΘ), σύμφωνα με μεγάλη έρευνα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).



Τι απαντά η διοίκηση του ΕΦΚΑ στα περί κενών και ανικανότητας

Απάντηση σε δημοσίευμα που κάνει λόγο για διοικητικά κενά, αρρυθμίες και ανικανότητα της διοίκησης του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), δίνει η διοίκηση του φορέα.



Έρχονται χιλιάδες προσλήψεις εκπαιδευτικών για την κάλυψη κενών στα σχολεία

Στην κάλυψη χρόνιων κενών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ετοιμάζεται να προχωρήσει η κυβέρνηση, μέσω διαγωνισμού για αρκετές χιλιάδες προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει την κυβέρνηση πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα.



Σε κάλυψη χιλιάδων κενών στην εκπαίδευση προχωρά η κυβέρνηση

Να καλυφθούν χρόνια κενά της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα επιχειρήσει η κυβέρνηση, μέσω διαγωνισμού για αρκετές χιλιάδες προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει την κυβέρνηση πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ -ΜΠΕ.



Σπασμένα πόδια και τραυματισμοί από κενά αέρος σε πτήση της Qatar Airways

Πτήση της Qatar Airways υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση σε πορτογαλική στρατιωτική βάση, όταν δεκάδες επιβάτες υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς από τις αναταράξεις που προκλήθηκαν από κενά αέρος.