Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ΚΕΔΕ



ΚΕΔΕ: Σε 24ωρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση του καύσωνα ζητάει να τεθούν οι δήμοι

Σε 24ωρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση του καύσωνα ζητάει να τεθούν οι δήμοι, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Δημήτρης Παπαστεργίου.



«Ελλάδα 2021»: Συνάντηση της Γιάννας Αγγελοπούλου με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Τη στενή συνεργασία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ενόψει της προετοιμασίας για τη ξεχωριστή επέτειο του 2021 επιβεβαίωσαν σήμερα το απόγευμα η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικάλων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.



Τη νέα της ηγεσία εκλέγει η ΚΕΔΕ

Την αλλαγή στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ισχύοντος νόμου που είναι με απλή αναλογική ανακοίνωσε όπως είχε πράξει και στο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στη σημερινή εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), η οποία θα εκλέξει τη νέα της ηγεσία.



Συνάντηση Μητσοτάκη - δημάρχων για την πρόταση απόδοσης του ΕΝΦΙΑ στην αυτοδιοίκηση

Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για απόδοση του ΕΝΦΙΑ στους δήμους κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε νωρίτερα την Τρίτη ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με το Δ.Σ της Κ.Ε.Δ.Ε.



Καμπανάκι ΚΕΔΕ για τον ιό του Δυτικού Νείλου: Σε κίνδυνο η δημόσια υγεία

Εθνικό Σχέδιο Δράσης προτείνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του μετά τα νέα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα σήμερα το ΚΕΕΛΠΝΟ και αναφέρουν ότι ο αριθμός των θανάτων έχει ανέλθει στους 11.



ΚΕΔΕ: Aναγκαία η αύξηση των κονδυλίων για την καταπολέμηση του ιού του Δυτικού Νείλου

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας για την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου στην Αττική, μετά και τις σχετικές προειδοποιήσεις από το υπουργείο Υγείας ότι το φαινόμενο θα έχει έξαρση μέσα στον Αύγουστο.