Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Κέα



Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι

Η αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης Νοεμβρίου 2019 έχει ξεκινήσει.

Ειδικότερα

Οι ημερομηνίες κατά τις οποίες αναμένεται να καταβληθεί το ΚΕΑ Νοεμβρίου είναι μεταξύ 25 και 26 Νοεμβρίου.

Το ποσό του ΚΕΑ σήμερα διαμορφώνεται ως εξής

-200 ευρώ το μήνα για μονοπρόσωπο νοικοκυριό.



Ακυβέρνητο ιστιοφόρο λόγω μηχανικής βλάβης νότια της Κέας

Καλά στην υγεία τους είναι οι τέσσερις επιβαίνοντες ιστιοφόρου σκάφους που παρουσίασε μηχανική βλάβη νότια της Κέας, με αποτέλεσμα να παραμείνει ακυβέρνητο.

Οι τέσσερις επιβαίνοντες μετεπιβιβάστηκαν σε ταχύπλοο σκάφος και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Κέας.



ΚΕΑ Μαΐου 2019: Πότε θα πληρωθεί

Λίγο πριν πάνε στην κάλπη οι δικαιούχοι του ΚΕΑ θα δουν χρήματα στους λοαγαρισμούς τους. Αφορά εκείνους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2019, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.



Στις 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή του ΚΕΑ

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Αυγούστου 2018. Το ποσό των 68.948.019,75 ευρώ θα καταβληθεί σε 306.196 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 625.000 άτομα.



Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πληρωμής του ΚΕΑ

Εγκρίθηκε με απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου η μεταφορά πίστωσης, ύψους 65.664.302,27 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει η καταβολή της πληρωμής, για τον Ιούνιο, του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους δικαιούχους.



Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ σε δικαιούχους ΚΕΑ

Διανομή προϊόντων σε 340 άπορες οικογένειες, δικαιούχες του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», πραγματοποιεί ο δήμος Αγίας Παρασκευής.