Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΚΕ



Στις... πίσω θέσεις Τσακαλώτος και Αχτσιόγλου - Φωτογραφίες από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα να πραγματοποιεί ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις.

Τα βασικά μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, δίνουν το «παρών» προτιμώντας να καθίσουν στις πίσω θέσεις. 



Τσίπρας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Ορατό το τέλος της επιτροπείας (LIVE)

Είμαστε πολύ κοντά στο σημείο που θα μας επιτρέψει να οργανώνουμε την επόμενη μέρα, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.



Δείτε το παρασκήνιο από την Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να στείλει μηνύματα στην καγκελάριο Μέρκελ και το σύνολο των δανειστών, άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επικρότησαν την κυβερνητική πολιτική, ενώ άλλοι, όπως ο Νίκος Φίλης άσκησαν δριμύτατη κριτική.



Με την ομιλία του Τσίπρα θα αρχίσει αύριο η συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή γραμματέα και την εκλογή της Πολιτικής Γραμματείας.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.



Έκπληξη τα πρώτα αποτελέσματα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Αν και η καραμέτρηση συνεχίζεται για τη σύσταση της νέας Κεντρικής Επίτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κάποια αποτελέσματα φαίνεται πως έχουν ξεκαθάρισει. Ο Νίκος Φίλης έρχεται μάλιστα πρώτος!



Τσίπρας και Μητσοτάκης διασταυρώνουν τα ξίφη τους!Δείτε, όσα δήλωσαν στις συνεντεύξεις τους

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, την δεύτερη μέρα των εργασιών, Ομοίως, ο Κ.Μητσοτάκης εκφώνησε συνέντετυξη, ανταπαντώντας στις αιχμές του Πρωθυπουργού.

 

Σημεία της ομιλίας του κ.Τσίπρα