Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

21 °C

Σήμερα, 11. Ιουλίου 2020

καυτό νερόΜεσσηνία: «Ήταν μια γυναίκα του σπιτιού» - Σοκ στον Μελιγαλά από τη δολοφονία συζύγου με καυτό νερό και πλάστη!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Μελιγαλά μετά τον θάνατο ενός ηλικιωμένου ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τη σύζυγό του και κατέληξε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.11χρονη πέταξε καυτό νερό στη φίλη της ενώ κοιμόταν γιατί είχαν τσακωθεί!

Ένα 11χρονο κορίτσι πέταξε καυτό νερό στην συνομήλικη φίλη του, ενώ αυτή κοιμόταν, γιατί ήθελε να την τιμωρήσει για έναν καυγά που είχαν νωρίτερα! 

Το περιστατικό συνέβη στην Νέα Υόρκη, όπου το θύμα είχε μείνει στο σπίτι της φίλης της για να περάσουν το βράδυ μαζί και να κοιμηθούν εκεί, ενώ μαζί ήταν και ένα ακόμα κορίτσι. Κάντε αυτό κάθε δύο εβδομάδες και το πρόσωπό σας θα είναι πάντα καθαρό

Το δέρμα του προσώπου είναι σχεδόν αδύνατο να καθαριστεί πλήρως με τις κλασικές μεθόδους καθαρισμού και το απλό πλύσιμο με σαπούνι.
 


Τετράχρονος πέθανε όταν η μητριά του τον έβαλε σε καυτό νερό για να τον τιμωρήσει

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα μικρό αγόρι στις ΗΠΑ όταν η μητριά του βούτηξε τα πόδια του σε καυτό νερό για να τον τιμωρήσει (!) για τη συμπεριφορά του!

Ο 4χρονος Austin Cooper υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού. Το άψυχο σώμα του βρήκε ο πατέρας του στο κρεβάτι του την επόμενη μέρα.