Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

καυση



Πληροφορίες ότι η φωτιά ξεκίνησε από καύση ξύλων

Η ολέθρια αμέλεια ιδιώτη και όχι κάποια εμπρηστική ενέργεια μπορεί να κρύβεται πίσω από την πολύνεκρη φωτιά στην Ανατολική Αττική, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινής.



3 τρόποι να κάψεις περισσότερο λίπος όταν γυμνάζεσαι

Μήπως θέλεις και εσύ να δεις εκείνα τα παχάκια να φεύγουν πιο γρήγορα και εκείνους τους κοιλιακούς να κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους; Ενίσχυσε τη γυμναστική σου ακολουθώντας τις παρακάτω τρεις συμβουλές και κάψε ακόμα περισσότερο λίπος:



Ρέθυμνο: Σημαντική απαγόρευση από την Πυροσβεστική

Απαγορεύεται, λόγω αυξημένης επικινδυνότητας, οποιαδήποτε καύση στα δάση, στις δασικές, χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις, που βρίσκονται σε βραχώδεις και πετρώδεις περιοχές, σε πεδινά και ανώμαλα εδάφη και λόφους της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.



Το λαχανικό που «καίει» διπλάσιες θερμίδες απ’ όσες δίνει!

Ορισμένοι αμφισβητούν την ύπαρξη των τροφών με τις λεγόμενες αρνητικές θερμίδες, ωστόσο μια νέα επιστημονική έρευνα έρχεται να... κλείσει στόματα, αφού αποδεικνύει ότι ένα δημοφιλές λαχανικό μπορεί βοηθήσει στην καύση θερμίδων ενώ το ίδιο παρέχει ελάχιστη ενέργεια.



Τσιγάρο χωρίς καύση, το νέο στοίχημα της καπνοβιομηχανίας

H Philip Morris λανσάρει ένα υποκατάστατο του τσιγάρου που απλώς θερμαίνει αντί να καίει τα φύλλα καπνού, ελπίζοντας μάλιστα ότι η νέα τεχνολογία είναι ένα βήμα για την οριστική κατάργηση του συμβατικού τσιγάρου. Ανάλογες συσκευές ετοιμάζουν κι άλλες καπνοβιομηχανίες, πολλοί όμως εμφανίζονται δύσπιστοι.



Άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητο της προέδρου της Ελληνικής Τράπεζας

Υπόθεση εμπρησμού δύο οχημάτων που ανήκουν στην πρόεδρο της Ελληνικής Τράπεζας, Ειρένα Γεωργιάδου, και στο σύζυγό της εξετάζει η αστυνομία της Κύπρου, η οποία αναζητεί και τα κίνητρα των δραστών.