Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

κάβα



Γιατί δεν πρέπει να αποθηκεύονται όρθια τα μπουκάλια του κρασιού

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να γυρίζεις κουρασμένος στο σπίτι ύστερα από μια κουραστική μέρα με μόνη σου επιθυμία να πιεις ένα ποτήρι καλό κρασί και ο φελλός να σπάει ή να γίνεται χίλια κομμάτια μέσα στο μπουκάλι.

 

Αντίθετα με όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα, δεν είναι ο φελλός ελαττωματικός, αλλά λαθεμένος ο τρόπος που αποθηκεύουμε το κρασί μας.



Κλέφτες δεν βρήκαν το ποσό που ήθελαν και «σήκωσαν» όλη την κάβα

Kλέφτες, λήστεψαν κατάστημα στην Πελασγία Φθιώτιδας, και «εξαφάνισαν» όλα τα ποτά της κάβας.

Το πρωί της Τρίτης, ο 41χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, διαπίστωσε ότι είχε παραβιαστεί η κεντρική κλειδαριά και ότι είχε πέσει θύμα κλοπής.



Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεση σε κάβα στο Παλαιό Φάληρο

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την αιματηρή επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε κάβα στο Παλαιό Φάληρο. Οι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα, επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη, ενώ τις σφαίρες του ενός ένοπλου κακοποιού δέχτηκε και ο αδερφός του, επίσης ιδιοκτήτης, που βρισκόταν στον χώρο.



Ληστεία με πυροβολισμούς στο Παλαιό Φάληρο

Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο ληστές εισέβαλαν σε κάβα ποτών στην οδό Αγίας Βαρβάρας και πυροβόλησαν τον ιδιοκτήτη στα πόδια όταν εκείνος προσπάθησε να αντισταθεί.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου και χειρουργείται αυτή την ώρα.