Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 -

κατσικαΑπίστευτο! Κατσίκα ακροβάτης στην Κρήτη περπατάει με άνεση πάνω σε μια αχλαδιά!

Μια κατσίκα στην Κρήτ, έχει γίνει τις τελευταίες ώρες viral, καθώς πρόκειται για πραγματικό... ακροβάτη!

Στο βίντεο που κατεγράφη σε κάποιο βουνό του Λασιθίου, φαίνεται η κατσίκα σκαρφαλωμένη πάνω σε μια αχλαδιά στην άκρη άκρη του κλαδιού να ισορροπεί με μοναδική ευκολία, σαν να περπατά στο έδαφος!Κατσίκα κατέβηκε για μπάνιο σε γνωστή παραλία της Κρήτης!

Στην παραλία στα Σεϊτάν Λιμάνια της Κρήτης, το μεσημέρι της Κυριακής, μια αξιαγάπητη κατσίκα έκανε την εμφάνισή της ανάμεσα στους λουόμενους!

Η μαύρη κατσίκα, σαν σκυλάκι, περιφέρθηκε δίχως φόβο ανάμεσα στους λουόμενους ζητιανεύοντας για φαγητό.Κατσίκα - Κύκλωπας: Έχει ένα μάτι στη μέση του μετώπου της

Απίστευτο και όμως αληθινό γεννήθηκε κατσικάκι γεννήθηκε στην Ινδία κύκλωπας,  έχει ένα μάτι αντί για δυο και αυτό τοποθετημένο στη μέση του μετώπου του 

Προφανώς κάποια χρωμοσωμική ανωμαλία προκάλεσε την ανωμαλία.Η Τζένη Μπαλατσινού σκαρφαλώνει σε απόκρημνο βράχο για να σώσει μια κατσίκα

Διακοπές στο αγαπημένο της νησί την Πάτμο κάνει η Τζένη Μπαλατσινού μετά το δύσκολο χειμώνα που πέρασε.Ο δήμος Χανίων ακούει; Οι κατσίκες βγήκαν στα πάρκα να βοσκήσουν! (Φωτό)

Εικόνες που δεν είχαμε ξαναδεί στην πόλη των Χανίων. Την έμπνευση είχε Χανιώτης ο οποίος πήρε την κατσικούλα του και την πήγε να βοσκήσει στο πάρκο της Νέα Χώρας!

Ο Χανιώτης με αρκετό χιούμορ κρατά την κατσικούλα του, δεμένη με λουράκι και την πηγαίνει στο πάρκο να βοσκήσει, μιας και είχε άφθονο χορταράκι.Ερευνα της Εισαγγελίας Βόλου για σεξουαλική κακοποίηση κατσίκας

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που ανατέθηκε σε πταισματοδίκη, παρήγγειλε η Εισαγγελία Βόλου, για υπόθεση κτηνοβασίας, που αφορά σε σεξουαλική κακοποίηση κατσίκας.

Σύμφωνα με το magnesianews υπήρξε μάρτυρας του περιστατικού που φέρεται να συνέβη σε βόρεια συνοικία του Βόλου, όπου η γυναίκα βρέθηκε για περπάτημα.