Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

κατηγορουμενοι



Έγκλημα στο Τυμπάκι: Και ανήλικος στους τρεις κατηγορούμενους - Με σκεπάρνι και ράβδους τα φονικά χτυπήματα

Τρεις εκ των 17 συλληθέντων Πακιστανών, κατηγορούνται τελικά για την ανθρωποκτονία του 37χρονου ομοεθνή τους, κατά τη διάρκεια άγριας συμπλοκής που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης στο Τυμπάκι.



Ένοχοι 7 κατηγορούμενοι για τα “θαλασσοδάνεια” της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου

Ποινές κάθειρξης και φυλάκισης κατά περίπτωση για επτά από τους δέκα κατηγορούμενους για το σκάνδαλο με τα “θαλασσοδάνεια” της υπό εκκαθάριση πλέον Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου - Λήμνου.



Αθώοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση με τη μονή Εμμαούς

Αθώοι κρίθηκαν πριν από λίγο από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης άπαντες οι κατηγορούμενοι (μοναχοί – λαϊκοί) για την υπόθεση της Μονής Εμμαούς Θεσσαλονίκης.



Αμετανόητοι! "Ψάρευαν" κορίτσια και μετά την δολοφονία της Τοπαλούδη

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι συνέχιζαν να «ψαρεύουν» κορίτσια, ακόμη και μετά την άγρια δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας. Από το κινητό του 21χρονου κατηγορούμενου προκύπτει ότι με επαναλαμβανόμενες κλήσεις και απανωτά μηνύματα πίεζε κοπέλες να συναντηθούν μαζί του.



Ελένη Τοπαλούδη: Επιστρέφει στη Ρόδο ο Αλβανός κατηγορούμενος - Οι έρευνες στην πιο κρίσιμη καμπή τους!

Η πολύκροτη υπόθεση με θύμα την Ελένη Τοπαλούδη στην πιο κρίσιμη καμπή της. Άνοιξαν τα τελευταία στόματα που έμεναν κλειστά...



Στις ίδιες φυλακές οι δυο κατηγορούμενοι για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη - Και οι δυο στην απομόνωση

"Αστακός" τα Γρεβενά για τη μεταφορά στις φυλακές αλλά και τη μεταφορά του 19χρονου στο νοσοκομείο. Τον εξέτασαν πριν μπει στις φυλακές Γρεβενών. Θα κινούνται σε διαφορετικά σημεία των φυλακών τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα. Αυστηρά μέτρα ασφαλείας και μέσα στη φυλακή μετά τον πρόσφατο ξυλοδαρμό του 19χρονου.