Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

καθυστερήσεις



Σοβαρό τροχαίο στην Αττική Οδό στο ύψος Πλακεντίας – Συγκρούστηκαν δύο βυτιοφόρα με ΙΧ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στην Αττική Οδό, στο ύψος Πλακεντίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας. 

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης συγκρούστηκε στο σημείο ένα βυτιοφόρο με φορτηγό αλλά και με ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να έχει τραυματιστεί και να δέχεται  τις πρώτες βοήθειες, κατά τις πληροφορίες.



Καθυστερήσεις στις Μινωικές γραμμές - Εκσυγχρονίζονται τα πλοία

     

Σε τροποποιήσεις δρομολογίων από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και τις αρχές Ιουνίου, θα προχωρήσουν οι Μινωικές Γραμμές.

 



Γιατί οι πτήσεις διαρκούν περισσότερο από ότι τη δεκαετία του ’70;

Μπορεί να ακούγεται αρκετά παράδοξο αλλά, σε πολλές περιπτώσεις, τα σημερινά αεροπορικά ταξίδια είναι πιο αργά από ότι στη δεκαετία του ’70, παρά τις προόδους της αεροδυναμικής και του σχεδιασμού του κινητήρα τους, σύμφωνα με τη Daily Mail και το Business Insider.



«Χαμός» με τις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»- Ακυρώσεις και καθυστερήσεις

Γεμάτος με κόκκινες και κίτρινες ειδοποιήσεις, για ακυρώσεις και καθυστερήσεις λόγω της κακοκαιρίας, είναι ο πίνακας των αφίξεων και αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. 



ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Καθυστερήσεις στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Καθυστερήσεις, διάρκειας περίπου 30 λεπτών, παρατηρούνται στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι αλλαγές εξασφαλίζονται χειροκίνητα, με αποτέλεσμα να προκαλούνται καθυστερήσεις, διάρκειας 30 λεπτών.



Λίστα με καθυστερήσεις καταγράφει η τρόικα

Από το «κόσκινο» των θεσμών έχουν περάσει τις τελευταίες ημέρες οι μεταρρυθμίσεις, ο προϋπολογισμός, ο ΕΝΦΙΑ, ο κατώτατος μισθός, τα «κόκκινα» δάνεια και το μείζον θέμα των συντάξεων.

Οι ξένοι ελεγκτές στις λίγες ημέρες που έχουν έρθει στην Αθήνα συντάσσουν λίστα με καθυστερήσεις προκειμένου να εκδώσουν το πρώτο ανακοινωθέν της μεταμνημονιακής περιόδου.