Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Καθηγούμενος Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου



Φωτορεπορτάζ ope.gr: Η υποδοχή του Ιωαννίνων Μάξιμου στην Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου κατά το παλαιό ημερολόγιο

 

Στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου αφίχθη σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος για να εορτάσει με τους πατέρες τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, η οποία τιμάται στο Άγιο Όρος κατά το παλαιό ημερολόγιο.
Φωτορεπορτάζ ope: Ραφαήλ Γεωργιάδης



Φωτορεπορτάζ ope.gr: Η Μενεμένη υποδέχθηκε την Ιερά Εικόνα της Αγίας Ζώνης από την Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

 



Γρεβενά, Αποστολή OPE: Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ενώπιον της Παναγίας Παραμυθίας (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

 

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ενώπιον του αντίγραφου της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Παραμυθίας,  τελέσΘηκε σήμερα, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στα Γρεβενά.



Αποστολή ope: Ευχαριστίες του Κοζάνης Παύλου στον Γέροντα Εφραίμ για τη μεταφορά του αντιγράφου του Τιμίου Σταυρού από την Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Τη Βασιλόπιτα της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης ευλόγησε εχθές Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στον ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Παύλος.



Γέροντας Εφραίμ: Η Εκκλησία είναι το μυστήριο της παρουσίας του Χριστού (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών Αμφιάλης Κερατσινίου πραγματοποίησε χθες ομιλία ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ. «Η Εκκλησία είναι το μυστήριο της παρουσίας του Χριστού», είπε μεταξύ άλλων ο Γέροντας Εφραίμ.