Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

καθαριστριες



Συγκέντρωση καθαριστριών έξω από το Υπουργείο Υγείας την Δευτέρα

Συγκέντρωση των καθαριστριών που ζητούν παράταση των συμβάσεών τους, διοργανώνει το σωματείο Εργαζομένων στο «Δρομοκαϊτειο Νοσοκομείο», έξω από το Υπουργείο Υγείας, την Δευτέρα 13 Μαΐου στις 9 το πρωί.



3ετής φυλάκιση με αναστολή στην καθαρίστρια που είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο Δημοτικού

Ποινή φυλάκισης τριών ετών επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην καθαρίστρια Δημήτρα Κλιάφα που είχε πλαστογραφήσει την ημερομηνία στο απολυτήριο Δημοτικού ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε διαδικασία διαγωνιστική ως βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό.



ΝΔ: Η Νοτοπούλου παραδέχθηκε απάτη και δεν μπορεί να είναι υπουργός

Για «καλοστημένη απάτη στην οποία μετείχε και η ίδια» κατηγόρησε την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, σχολιάζοντας την παραδοχή της ότι αν και προσελήφθη ως Εργάτρια καθαριότητας, ουδέποτε δούλεψε στη θέση αυτή, αλλά εργαζόταν στο Περίπτερο Τουρισμού. 



Θεσσαλονίκη: Σεξουαλική παρενόχληση καταγγέλουν πως δέχτηκαν καθαρίστριες από δασκάλους και καθηγητές σε σχολεία

Οτι έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από δασκάλους και διευθυντές καταγγέλλουν καθαρίστριες δημοτικών σχολείων στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Espresso, οι ίδιες υποστηρίζουν πως απειλούνται από τους δασκάλους και διευθυντές να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό έτσι ώστε να μην απολυθούν.



Κατάληψη στα γραφεία του ΕΦΚΑ γιατί δεν υπάρχουν καθαρίστριες

Σε συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΕΦΚΑ πανελλαδικά προχώρησαν οι εργαζόμενοι του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απουσία καθαριστριών.



Απλήρωτες επί τρεις μήνες οι καθαρίστριες του ΥΠΕΝ

Σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, με το προσωπικό καθαριότητας του Υπουργείου, συζητήθηκε η εμπλοκή που ανέκυψε με την καθυστέρηση της πληρωμής του για τους μήνες, Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, ύστερα από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που αφορούσε στο προσωπικό των ΟΤΑ.