Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

καθαρισμός προσώπου



Καθαρισμός προσώπου: Πώς να απαλλαγείτε από τα «υπολείμματα» του χειμώνα

Ο ανοιξιάτικος καθαρισμός προσώπου για την απομάκρυνση των ρύπων μπορεί να είναι χρήσιμος ως τρόπος εξάλειψης της θαμπάδας και της συσσώρευσης των νεκρών κυττάρων του δέρματος που μπορεί να προκύψουν κατά τους χειμερινούς μήνες.

Ξεκινήστε με μια καλή απολέπιση



O πιο εύκολος καθαρισμός προσώπου

Αν δεν θέλετε να πάτε σε κάποια αισθητικό για να κάνετε καθαρισμό προσώπου μπορείτε να το κάνετε σπίτι σας με μία κρέμα που παρέχει τα ευεργετικά συστατικά του λαδιού στο δέρμα και ενεργεί ως μια ενυδατική κρέμα ταυτόχρονα.

Τι θα χρειαστείτε

1 κρόκο αυγού

1 κουταλιά σούπας μηλόξυδο

1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

8 κουταλιές ελαιόλαδο



Ο πιο οικονομικός τρόπος να καθαρίσεις το πρόσωπό σου!

Η Kate Middleton περιποιείται την επιδερμίδα της και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση.

Η makeup artist της Δούκισσας του Cambridge, Arabella Preston, η οποία έχει τη δική της beauty σειρά, μοιράστηκε το μυστικό της skincare ρουτίνας της Kate. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο ακριβό προϊόν ντεμακιγιάζ ή καθαρισμού, αλλά για έναν πολύ πιο απλό (και πρακτικό) τρόπο.



Κάνετε καθαρισμό προσώπου μόνες σας με 4 βήματα…

Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο σε μια γυναίκα από ένα λαμπερό και απαλό δέρμα. Μη βάζετε σε δεύτερη μοίρα την περιποίηση σας, ξεκινήστε με έναν καλό καθαρισμό προσώπου για να αποκτήσετε ένα καθαρό και λείο δέρμα. Δεν χρειά­ζε­ται να ξο­δέ­ψε­τε χρή­μα­τα,αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα και να το καταφέρετε μόνες σας…