Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

καθαριότητα



Πληρώνει αποζημίωση στη γυναίκα του γιατί έκανε τις δουλειές του σπιτιού

Ένας άνδρας από την Κίνα καλείται να πληρώσει αποζημίωση στη γυναίκα του γιατί αυτή έκανε πολλές δουλειές στο σπίτι όσο ήταν παντρεμένοι, αυτό αποφάσισε δικαστήριο. 



Μπακογιάννης: "Οι Αθηναίοι ζητούν συνεργασίες και όχι το παιχνίδι της καρέκλας"

Την άποψη ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας οφείλουν να ξεπερνούν ιδεολογικές και κομματικές γραμμές, ακόμα και να υπερβαίνουν  τους ίδιους τους εαυτούς τους για το καλό της πόλης εξέφρασε ο υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, Κώστα Μπακογιάννη μιλώντας στον Ρ/Σ Αθήνα 984 και στον  δημοσιογράφο Χρήστο Βούζα.



Αυτά είναι τα μέρη που "κρύβονται" τα μικρόβια

Δεν είναι όλα τα μικρόβια ικανά να προκαλέσουν κάποιο είδος ασθένειας, αλλά καλό είναι να μην ερχόμαστε σε επαφή ούτε και με τα πιο άκακα. Το να μην ερχόμαστε, βέβαια, σε επαφή με τα μικρόβια, είναι μάλλον δύσκολο έως ακατόρθωτο, δεδομένης της καθημερινής και πανταχού παρουσίας τους.



Οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης έχουν γεμίσει με 500 τόνους σκουπιδιών

Πεντακόσιοι τόνοι απορριμμάτων έχουν ήδη συσσωρευτεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της τριήμερης αποχής, που ξεκίνησαν από την περασμένη Κυριακή έως και σήμερα οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας.

 

Δύσκολοι λεκέδες; 10 tips για να τους πείτε "αντίο"

  1. Για να φύγει η νικοτίνη από τα τασάκια, τρίψε τα με φελλό και αλάτι.
  2. Αν τα ρούχα σου μυρίζουν καπνό, πρόσθεσε 2 κουταλάκια μαγειρική σόδα στο πλυντήριο σε κάθε πλύση, βάζοντας ταυτόχρονα λιγότερο απορρυπαντικό. Αυτό θα βοηθήσει να εξαφανιστεί η μυρωδιά του καπνού από τα ρούχα σου.