Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

Κατερίνα Νοτοπούλου



Η εξομολόγηση της Κατερίνας Νοτοπούλου για το πρόβλημα υγείας της

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε σήμερα η Κατερίνα Νοτοπούλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, λέγοντας ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποί μάλιστα της έχει αφήσει μια αναπηρία.



Η Νοτοπούλου έγινε... περιπτερού! Πούλησε την πρώτη της σοκολάτα... Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Για λίγο στη θέση του περιπτερά θέλησε να καθίσει η υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, κατά τη διάρκεια βόλτας που έκανε στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της για τη δημαρχία της πόλης.



O Tσίπρας ανακοίνωσε την Κατερίνα Νοτοπούλου για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Kατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε αυτό που λίγο πολύ όλοι γνωρίζαμε. Ότι δηλαδή ηΚατερίνα Νοτοπούλου θα διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.



Κατερίνα Νοτοπούλου: Η γοητευτική και πιο νέα υπουργός της κυβέρνησης! Φωτογραφίες από τη ζωή της

Η Κατερίνα Νοτοπούλου κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του …κυβερνητικού ανασχηματισμού, όχι μόνο με την ομορφιά της και το νεαρό της ηλικίας της αλλά και για όσα κατάφερε μέχρι τώρα.



Τι μισθό παίρνει η Κατερίνα Νοτοπούλου για το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Mετά και τα εγκαίνια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη που έκανε το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο διορισμός της διευθύντριας, Κατερίνας Νοτοπούλου.