Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Kate Middleton



Δείτε ζωντανά μέσω web camera έξω από μαιευτήριο που γέννησε η Kate Middleton

Η Kate Middleton έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι και η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ανήμερα του Αγίου Γεωργίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο St Mary's ενώ μαζί της βρισκόταν και ο πρίγκιπας William. Είχε συσπάσεις και το Παλάτι μας ανακοίνωσε για την εξέλιξη αυτή μέσω επίσημης δήλωσης. Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι εν ζωή.



Κι όμως η Kate Middleton πάει στο σουπερμάρκετ μόνη της!

Η Kate Middleton κατά καιρούς προσπαθεί να αποδεικνύει πόσο φυσιολογική γυναίκα είναι, καθώς και με την αντιμετώπιση των δύο της παιδιών, Πρίγκιπα George και Πριγκίπισσα Charlotte.

Η Δούκισσα, η οποία έχει σταματήσει της δημόσιες εμφανίσεις, καθώς από μέρα σε μέρα αναμένεται να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί, εθεάθη πρόσφατα στο σουπερμάρκετ.



Το μήνυμα της Kate Middleton με αφορμή την Εβδομάδα Παιδικής Ψυχικής Υγείας

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton με αφορμή την Εβδομάδα Παιδικής Ψυχικής Υγείας στην Αγγλία (5-11 Φεβρουαρίου) δημοσίευσε ένα προσωπικό βίντεο σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική οργάνωση Place2Be.



Η Kate Middleton έκοψε και δώρισε τα μαλλιά της για καλό σκοπό

Σε μια υπέροχη κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε η Kate Middleton χαρίζοντας αληθινά χαμόγελα!

Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της δεν ήταν απλά μια κίνηση για να αλλάξει το look της αφού σύμφωνα με τη Sunday Express αποδέχτηκε την πρόταση του στυλίστα της, Joey Wheeler να δωρίσει τα μαλλιά που θα έκοβε.



Αυτά είναι τα πιο διάσημα βασιλικά μυστικά ομορφιάς

Ο αρραβώνας του Πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle στάθηκε απλά η αφορμή για να νιώσουμε και πάλι λίγο Βασίλισσες.

Πώς θα το πετύχουμε; Φυσικά, υιοθετώντας τα δικά τους κρυφά, ή και όχι, μυστικά ομορφιάς, τα οποία κρύβονται από την ακαταμάχητη λάμψη τους! 

 

 

Kate Middleton

 



Middleton- William: Το οικογενειακό τους πορτρέτο για τα Χριστούγεννα

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge δημοσίευσαν ένα Χριστουγεννιάτικο οικογενειακό πορτρέτο που θα περιλαμβάνεται στην κάρτα Χριστουγέννων τους για το 2017.