Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

καταζητουμενοι



Στην λίστα με τους πιο επικίνδυνους καταζητούμενους της Europol o Παλαιοκώστας

Θέση στην ιστοσελίδα της Europol που δημιουργήθηκε για την αναζήτηση πληροφοριών για τους πιο καταζητούμενους εγκληματίες της Ευρώπης στο πλαίσιο θερινής καμπάνιας της ευρωπαϊκής υπηρεσίας απέκτησε ο Βασίλης Παλαιοκώστας.



Οι τρεις «most wanted» Ελληνες που καταζητούνται σε όλο τον κόσμο

3 είναι οι Έλληνες καταζητούμενοι με τα περισσότερα διωκτικά έγγραφα, που ξεπερνούν ακόμη και εκείνα του διαβόητου Βασίλη Παλαιοκώστα!

Πρόκειται για μία πρώην ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής, έναν «απατεώνας διαδικτύου» και μία πρώην ανακρίτρια.



Συνέλαβαν καταζητούμενους στο Βόλο και την Αμαλιάδα

Ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει η ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Βόλου εκκρεμούσε σε βάρος ενός νεαρού Έλληνα με τις κατηγορίες της κλοπής και των διακεκριμένων κλοπών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στην πόλη του Βόλου. 



Συλλήψεις φυγόποινων και καταζητούμενων σε όλη την Ελλάδα

«Εγκέφαλος» εμπρησμών στο Αγρίνιο και την Κοζάνη ήταν ένας 55χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις! Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Ακαρνανίας τον εντόπισαν στο Αγρίνιο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα για να εκτελεστούν οι ποινές του.



Αυτοί είναι οι 45 καταζητούμενοι της Europol

Οι δυνάμεις της ευρωπαικής αστυνομίας " Europol" εγκαινίασαν  χθές την ιστοσελίδα τους με  45 πλέον πιο καταζητούμενους υπόπτους για εγκληματικές ενέργειες ενώ μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται ο βελγικής καταγωγής Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος κατηγορείται για τις επιθέσεις στο Παρίσι.