Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

καταβεβλημενος



Λεμπιδάκης: Καταβεβλημένος και αδυνατισμένος. Τα πρώτα του λόγια (Βίντεο)

Καταβεβλημένος και αδυνατισμένος αλλά σώος, εντοπίστηκε δεμένος σε εγκαταλελειμμένη μάντρα αυτοκινήτων, στη γέφυρα της Ζουρίδας στο Ρέθυμνο ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, το πρωί της Δευτέρας.



Καταβεβλημένος, με μπαστούνι στην εκδήλωση για τους Ολυμπιονίκες ο Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ - Ξέσπασε σε κλάματα (Βίντεο)

Εμφανώς καταβεβλημένος αλλά και βαθιά συγκινημένος, ο Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ έδωσε χθες το παρών στην τελετή βράβευσης των αθλητών που βρέθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στο Ζάππειο Μέγαρο στη μεγάλη εκδήλωση της ΕΟΕ. 



Χαμογελαστός αλλά καταβεβλημένος ο Γιώργος Βασιλείου στο νοσοκομείο (Φωτό)

Την αισιοδοξία του εξακολουθεί να διατηρεί ακόμα και στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο.



Εμφανώς καταβεβλημένος και καταπονημένος ο Μπερλουσκόνι

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Εμφανώς καταβεβλημένος και καταπονημένος εμφανίστηκε ενώπιον των δημοσιογράφων μετά την σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ωστόσο έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι συνεχίζει να θέλει να υπηρετεί την χώρα του.



Ράκος ο Τσίπρας στη Σύνοδο Κορυφής - Η φώτο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Σε κατάσταση... εξάντλησης έπιασαν τον πρωθυπουργό οι φωτογραφικές κάμερες χθες το βράδυ στην Σύνοδο Κορυφής.