Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

καταστρέφουν



Οι συνήθειες που καταστρέφουν την υγεία μας

Όλοι μας έχουμε κακές συνήθειες. Το κάπνισμα, για παράδειγμα, που αν καταφέρουμε να το κόψουμε, η καρδιά μας (και κάθε άλλο μέρος του οργανισμού μας) θα μας ευγνωμονεί. Υπάρχουν όμως και μερικές τοξικές συνήθειες που δεν είχαμε σκεφτεί ότι μπορεί να μας καταστρέφουν. Ποιες είναι αυτές;



4 λέξεις που καταστρέφουν τη ζωή σου

Oι μεγαλύτεροι εχθροί του εαυτού μας είμαστε εμείς οι ίδιοι. Οι ίδιοι σαμποτάρουμε διαρκώς τον εαυτό μας, οι ίδιοι τον υποβαθμίζουμε και τελικά οι ίδιοι τον οδηγούμε σε παράλυση και αδράνεια. Δεν αμφιβάλλω ότι και οι εξωτερικές επιρροές κάνουν κι αυτές τη δουλειά τους, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι στο δικό σου χέρι μέχρι που θα τις επιτρέψεις να σε αγγίζουν.



Ποια είναι τα λάθη που καταστρέφουν τις φωτογραφίες σας

Δεν έχουμε όλοι το χάρισμα να στηνόμαστε μπροστά στον φακό . Εξάλλου, ακόμα και τα πιο μοντέλα ακολουθούν τις οδηγίες του φωτογράφου για να πετύχουν την τέλεια λήψη. Προτού ξαναπείτε, λοιπόν, ότι δεν θέλετε να ξαναποζάρετε ποτέ πια για φωτογραφία, αποφύγετε αυτά τα λάθη που κατστρέφουν τις φωτογραφίες και την αυτοπεποίθησή σας



Έξι φαινομενικά αθώες συνήθειες που καταστρέφουν τα νεφρά σας

Τα νεφρά, τα δύο μικρά όργανα με σχήμα φασολιού που βρίσκονται στην κοιλιακή κοιλότητα και προστατεύονται από τα οστά του θώρακα, έχουν ως κύρια λειτουργία το φιλτράρισμα και την απομάκρυνση περιττών ουσιών και υγρών από το σώμα.



Οι εκατοντάδες επιχειρήσεις «ζόμπι» που καταστρέφουν την οικονομία

Tο πρόβλημα των μη βιώσιμων ομίλων και τη δυνητική χρηματοδότηση που μπορεί να απελευθερώσει για την οικονομία η έξοδός τους από την αγορά φέρνει στο προσκήνιο η επικείμενη έναρξη ενεργού διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων.