Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

καταστημάτων



«Όχι» στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

Αντιδράσεις κατά του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές εκφράζει μέσω ανακοίνωσή τους ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών. Μάλιστα, καλεί του εμπόρους του λεκανοπεδίου να συμμετέχουν στο πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑ:



Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα τις Κυριακές 11 και 18 Δεκεμβρίου, ενώ από τις 15 Δεκεμβρίου θα λειτουργούν με συνεχές και διευρυμένο ωράριο. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας το προτεινόμενο ωράριο για την περίοδο των Χριστουγέννων, έχει ως εξής:



Πότε ξεκινάει το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων - Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά

Ανοικτά θα είναι τα καταστήματα τις Κυριακές 11 και 18 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, ενώ από τις 15 Δεκεμβρίου θα λειτουργούν με συνεχές ωράριο.



Το κλείσιμο των καταστημάτων την Κυριακή αποφάσισαν ΕΣΕΕ - ΓΣΕΒΕΕ

Το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων την ερχόμενη Κυριακή, 8 Μαΐου 2016, η οποία είναι εργάσιμη ημέρα δυνάμει του ν. 4177/2013 αποφάσισαν από κοινού ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ



OIYE: 24ωρη απεργία στις 24 Απριλίου ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου για την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 προκηρύσσει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), με απόφαση της διοίκησής της.