Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

κατάσταση υγείας



Ελαφρώς βελτιωμένη η υγεία του επιχειρηματία που πυροβολήθηκε στην Κηφισιά

Μικρά σημάδια βελτίωσης φαίνεται πως παρουσιάζει η υγεία του επιχειρηματία ο οποίος πυροβολήθηκε εξ επαφής από ληστές τα ξημερώματα της Δευτέρας μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει:



Τι συμβαίνει με την υγεία του Τόλη Βοσκόπουλου;

Στο σπίτι του με την σύζυγό του και την κόρη τους είναι ο σημαντικός μας Τόλης Βοσκόπουλος και όχι σε νοσοκομείο,όπως υποστηρίζουν φήμες που κυκλοφορούν.

Πριν από λίγα λεπτά ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το εξής σαφές μήνυμα «Με λύπη μου διαβάζω κάποια ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία μου.



Πετρούπολη: Πολύ κρίσιμη η κατάσταση της 17χρονης

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου παραμένει η 17χρονη κοπέλα που απεγκλωβίστηκε, όπως κι ο πατέρας της το πρωί της Τετάρτης απο την οικία τους στην Πετρούπολη, έπειτα απο πυρκαγιά.



Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της Ντόρας Μπακογιάννη

Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί κάκωση στο χειρουργημένο της γόνατο.

 

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:



Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Σταύρου Θεοδωράκη

Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία της υγείας του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος υπεβλήθη σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε.



Ο Βενιζέλος για την κατάσταση του Λουκά Παπαδήμου: Έχει τραύματα σε όλο του το σώμα

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, από τους πρώτους που βρέθηκαν στον Ευαγγελισμό και συνάντησε τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

 

Ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι κ. Παπαδήμος έχει τις αισθήσεις του, αλλά φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα.