Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

κατασκοπευτικά



Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο από κατασκοπευτικά αεροσκάφη

Σε 35 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν σήμερα δύο τουρκικά κατασκοπευτικά CN-235 στο Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Σε δύο περιπτώσεις τα τουρκικά μαχητικά παραβίασαν και τους κανόνες εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.



34 παραβιάσεις από κατασκοπευτικά αεροσκάφη στο Αιγαίο

Δεκάδες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και παραβάσεις του FIR Αθηνών πραγματοποίησαν τουρκικά F-16 και κατασκοπευτικά CN-235 σε περιοχές του Αιγαίου την Πέμπτη.



ΓΕΕΘΑ:35 παραβιάσεις από τουρκικά κατασκοπευτικά CN-235

Σε αμείωτους ρυθμούς η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, σήμερα δύο τουρκικά αεροσκάφη , τύπου CN-235, προχώρησαν σε 35 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στο Βορειοανατολικό, το Κεντρικό και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο καθώς και σε δύο παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του FIR Αθηνών.



Πυκνώνουν τα σύννεφα πολέμου στη Συρία: Αμερικανικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη έφθασαν στην Κρήτη

Μόνο απαρατήρητα δεν περνούν τα αμερικανικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη στον ουρανό της Κρήτης με δεδομένο ότι τα τύμπανα πολέμου πυκνώνουν πάνω από την Ανατολική Μεσόγειο και συγκεκριμένα στη Συρία.



Τουρκικές παραβιάσεις: Ελικόπτερα, μαχητικά και κατασκοπευτικά!

Σήμερα τελευταία μέρα της διακλαδικής άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ η τουρκική Αεροπορία έστειλε τέσσερα ζευγάρια μαχητικών F-16, εκ των οποίων τα τέσσερα οπλισμένα, ένα αεροσκάφς ναυτικής συνεργασίας/ηλεκτρονικού πολέμου CN-235 και ένα ελικόπτερο.