Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

κατάρρευση κτιρίου



Άστεγα 400 άτομα μετά την κατάρρευση πολυκατοικίας στη Ρωσία

Πάνω από 400 άνθρωποι έχουν ανάγκη νέας κατοικίας, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα από διαρροή αερίου και προκάλεσε την κατάρρευση τμήματος της πολυκατοικίας στο Μαγκνιτογκόρσκ, δήλωσε χθες η αρμόδια υπουργός κοινωνικών υποθέσεων της περιοχής Τσελιάμπινσκ Τατιάνα Νικίτινα.



Δέκα εγκλωβισμένοι από κατάρρευση τετραώροφου κτιρίου στην Ινδία

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι εκφράζονται φόβοι ότι παγιδεύτηκαν στα συντρίμμια τετραώροφου κτιρίου που κατέρρευσε την Κυριακή στο δυτικό κρατίδιο Γκουτζάρατ της Ινδίας,γνωστοποίησε η αστυνομία.

 



Συγκλονιστικές εικόνες από την κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά

Μερική κατάρρευση, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Καραϊσκου στον Πειραιά.



Κατέρρευσε κτίριο στον Πειραιά

Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα σημειώθηκε μερική κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για κτίριο στην οδό Καραΐσκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες διενεργούνται έλεγχοι για τυχόν εγκλωβισμένα άτομα μέσα στο τμήμα του κτιρίου που έχει καταρρεύσει.



Ινδία: 18 νεκροί και 12 τραυματίες μετά από κατάρρευση κτιρίου στη Βομβάη

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση ενός κτιρίου στη Βομβάη της Ινδίας, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της ινδικής μεγαλούπολης.

Το τετραώροφο κτίριο, που βρισκόταν σε μια πυκνοκατοικημένη ζώνη, στο Μπεντί Μπαζάαρ, κατέρρευσε γύρω στις 8.40 το πρωί, τοπική ώρα.



Οκτώ αγνοούμενοι από την κατάρρευση κτιρίου έξω από τη Νάπολη - Ανάμεσά τους και παιδιά

Οκτώ άτομα έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 06:00 τοπική ώρα, στην περιοχή Τόρε Ανουντσιάτα, λίγο έξω από την Νάπολη.