Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

καταπολεμιση



Πονόλαιμος: Αυτό είναι το πιο απλό τρικ για να τον αντιμετωπίσεις

Ο πονόλαιμος είναι το πιο κοινό πράγμα που μπορείς να πάθεις το χειμώνα (αλλά και τις άλλες εποχές) λόγω καιρού.

Η εναλλαγή από το κρύο στο ζεστό νερό και από τα κρύα στα ζεστά ροφήματα, μπορεί να σου προκαλέσει ερεθισμό και φλεγμονή στο λαιμό, με αποτέλεσμα να πονάς, να μην μπορείς να καταπιείς με ευκολία κ.ο.κ.



Φαγούρα; - 5 κόλπα για να σταματήσει!

Η φαγούρα μπορεί να είναι το αποτέλεσμα ενός εξανθήματος ή άλλης δερματικής πάθησης, όπως η ψωρίαση ή δερματίτιδα, αλλά και να αποτελεί σύμπτωμα μίας σοβαρής νόσου. Αν δεν είστε σίγουροι για την αιτία που προκαλεί τη φαγούρα ή αν είναι βασανιστική και διαρκεί αρκετές ημέρες επισκεφτείτε το γιατρό σας.



Αυτά είναι το βότανα που καταπολεμούν τον διαβήτη

Σύμφωνα με έρευνες ο αριθμός των ανθρώπων που πάσχουν από διαβήτη παγκοσμίως έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, απόρροια της κακής διατροφής από το “γρήγορο φαγητό” και της ελλιπούς σωματικής άσκησης από την καθιστική εργασία και τις πολλές ώρες μπροστά στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.



Έτσι θα περιορίσετε την υγρασία και τη μούχλα στο σπίτι

Η υγρασία είναι ένα φαινόμενο που εμφανίζεται συχνά σε πολλά σπίτια, ιδιαίτερα τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.

Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην κατασκευή του σπιτιού και στην περιοχή που μένετε, αν δηλαδή είναι αυξημένα τα επίπεδα υγρασίας.



Κυτταρίτηδα τέλος - Μικρές αλλαγές στη καθημερινότητα, μεγάλες αλλαγές στο σώμα σας

Αν όλες οι γυναίκες του κόσμου ένωναν τις δυνάμεις τους ενάντια σε έναν κοινό εχθρό αυτός θα ήταν η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ. Εμείς, όμως, σας έχουμε τα κατάλληλα όπλα για να τον πολεμήσετε αποτελεσματικά. Απλά κάντε αυτά από Δευτέρα έως και Κυριακή και δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται.



Φθινοπωρινές αλλεργίες: Ποια μέτρα προστασίας μπορείτε να λάβετε

Το φθινόπωρο είναι εποχή έξαρσης των αλλεργιών. Η αλλαγή συνηθειών και η πολύωρη παραμονή σε κλειστούς χώρους επιβαρύνει την κατάσταση, καθώς μας φέρνει ξανά σε επαφή με αλλεργιογόνα που βρίσκονται στο σπίτι και στην εργασία, όπως σε έπιπλα, υφάσματα, χαλιά, καθαριστικά κ.α.