Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

καταπλακωθηκε



Τραγωδία: 58χρονος καταπλακώθηκε από πόρτα γηπέδου

Μία τραγωδία συγκλονίζει σήμερα τις Παπαδάτες Μακρυνείας του δήμου Αγρινίου.

Ένας 58χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από πόρτα στο γήπεδο του χωριού. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η συρόμενη πόρτα του γηπέδου έπεσε πάνω στον άνδρα.



Ηλικιωμένος αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας αγρότης στην Αράχωβα, όταν καταπλακώθηκε από το ίδιο του το τρακτέρ.

 

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής το θανατηφόρο δυστύχημα παραμένουν άγνωστες. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε αργότερα από τους δικούς του, που τον αναζητούσαν, καταπλακωμένος από το τρακτέρ.



Καταπλακώθηκε από τρακτέρ 72χρονος

Ένας 72χρονος άνδρας σκοτώθηκε στο Αγρίνιο, καθώς κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ που οδηγούσε, με αποτέλεσμα τελικά το όχημα να τον καταπλακώσει.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε. Προανάκριση για την αιτία του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.



Πέλλα: 66χρονος καταπλακώθηκε από δέντρο και πέθανε

Ένας 66χρονος έχασε τη ζωή του στο Νησί Πέλλας, όταν καταπλακώθηκε από δέντρο στην προσπάθειά του να το κόψει. Το συμβάν έγινε χθες στις 11:30 το πρωί σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του, όπου ο άτυχος άνδρας έκοβε ξύλα με αλυσοπρίονο. 



Νεκρός 25χρονος εργάτης που καταπλακώθηκε από τοίχο

Ένας νεαρός εργάτης, 25 ετών σκοτώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, την ώρα που εκτελούσε εργασίες σε σκαλωσιά στην Αγυιά Πάτρας.

Νεαρός άνδρας 25 ετών είναι τελικά ο εργάτης που σκοτώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, την ώρα που εκτελούσε εργασίες σε σκαλωσιά, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην Αγυιά δίπλα σε πολυκατάστημα. 



ΣΟΚ: Αγρότης καταπλακώθηκε από τρακτέρ στην Κρήτη

Άγιο είχε ένας ηλικιωμένος άνδρας στο Τεφέλι Ηρακλείου, όταν, ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες με το τρακτέρ του, καταπλακώθηκε. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι τώρα το γεωργικό μηχάνημα ανετράπη, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να εγκλωβιστεί κάτω από αυτό.