Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

καταδικαστηκε



Καταδικάστηκε ο 34χρονος που ασέλγησε σε 13χρονο αγοράκι

Σε πέντε χρόνια φυλάκισης, καταδικάστηκε ομόφωνα σήμερα ένας 36χρονος άνδρας από τα Χανιά που κρίθηκε “ένοχος” για αποπλάνηση ανηλίκου όταν αυτό ήταν σε ηλικία κάτω των 14 ετών και κάτω των 12 ετών.

Ωστόσο το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων, του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη ενώ η ποινή του είναι μετατρέψιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.



Πρόσφυγας καταδικάστηκε με 12 χρόνια κάθειρξη

Στη φυλακή με κάθειρξη 12 ετών -από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης-  25χρονος Σύρος πρόσφυγας, που επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό στο κέντρο φιλοξενίας της Νέας Καβάλας Κιλκίς.



Γιατρός καταδικάστηκε για ασελγείς πράξεις σε ασθενή του στην Θεσσαλονίκη

Παθολόγος καταδικάστηκε από το Δευτεροβάθμιο Εφετείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση ενός έτους, με 3ετή αναστολή, διότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος νεαρής ασθενούς, την ώρα της εξέτασής της. 



Βοσνία: Στα πόδια το έβαλε το «κουνελάκι» του Playboy αφού καταδικάστηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ήταν το καλύτερο δόλωμα που θα μπορούσαν να βρούν για να πιάσουν και στην πορεία να σκοτώσουν τον άτυχο άνδρα.

Μια πρώην βασίλισσα της ομορφιάς στη Βοσνία παραμένει ασύλληπτη μετά την καταδίκη της σε φυλάκιση για την εμπλοκή της σε μια απόπειρα ανθρωποκτονίας, γνωστοποίησε σήμερα μια δικαστική πηγή.



Δικαίωση για αφρομερικανό που καταδικάστηκε από σώμα λευκών ενόρκων

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ εξέδωσε απόφαση με την οποία δικαιώνει τον Τίμοθι Φόστερ, έναν Αφροαμερικανό ο οποίος είχε καταδικαστεί σε θάνατο το 1987 από ένα σώμα ενόρκων που συνέθεταν 12 λευκοί, οι οποίοι -όπως φάνηκε- επιλέχθηκαν με ρατσιστικά κριτήρια.



ΗΠΑ: 23χρονος καταδικάστηκε για κλοπή ανθρώπινων εγκεφάλων από μουσείο

Ένας 23χρονος από την Ιντιανάπολις ομολόγησε την ενοχή του χθες για διάρρηξη που έκανε σε ιατρικό μουσείο, από το οποίο έκλεψε διατηρημένους ανθρώπινους εγκέφαλους και άλλους ιστούς και μετά τους πούλησε μέσω του διαδικτύου.