Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Κατά



Μακεδονικές ενώσεις θα μοιράσουν φυλλάδια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στις παρελάσεις

Μέλη των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και των Επιτροπών Αγώνα για την Μακεδονία θα διανείμουν φυλλάδια κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών» και όσα αυτή πρεσβεύει στις παρελάσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα.



Χιλιάδες πολίτες υπογράφουν κατά του Ψινάκη

Μετά την οργή των κατοίκων της περιοχής, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης έχει πλέον να αντιμετωπίσει και μια σοβαρή… διαδικτυακή απειλή, καθώς δεκάδες χιλιάδες πολίτες, μέσω του ειδικού ιστοχώρου συλλογής υπογραφών Avaaz στρέφονται (και) κατά του αιτήματός του δήμου, οι περιοχές που κάηκαν στο Μάτι να μην κριθούν αναδασωτέες.



Κλειστή η Βας. Σοφίας από πορεία κατά του ΝΑΤΟ

Λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε η αντινατοϊκή πορεία μετά το ανοικτό κάλεσμα από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τον χώρο των Προπυλαίων στο κέντρο της Αθήνας.

Με συνθήματα απέναντι στο ΝΑΤΟ και τη σύνοδο κορυφής που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η πορεία κατευθύνεται προς την πρεσβεία των ΗΠΑ όπου και θα ολοκληρωθεί.



Έκκληση από το "Χαμόγελο του Παιδιού" για λήψη μέτρων κατά του σχολικού εκφοβισμού

Έκκληση προς όλους τους αρμόδιους φορείς σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο να λάβουν άμεσα όλα τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των παιδιών από τον σχολικό εκφοβισμό απευθύνει το "Χαμόγελο του Παιδιού", με αφορμή την αυτοκτονία του 15χρονου μαθητή στην Αργυρούπολη."Η απώλεια ενός ακόμη παιδιού λόγω bullying, εφόσον επιβεβαιωθούν οι πρώτες πληροφορίες, αποδεικνύει την απουσία Εθνικού Σχεδίου Δ



Τοπική αυτοδιοίκηση κατά "Κλεισθένη" - Ποιοι αντιδρούν;

Η συζήτηση στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για το πρόγραμμα «Κλεισθένης» συνεχίζεται από το πρωί με την ακρόαση φορέων.



Προσήχθη το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για τις απειλές κατά του ΣΚΑΪ

Προσήχθη πριν από λίγη ώρα το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας, Γιώργος Καλαϊτζίδης, για τις απειλές που εξαπέλυσε κατά του τ/σ ΣΚΑΪ.