Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

καστρο



Πωλείται το κάστρο του «Game of Thrones»

Ενώ οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία τον τελευταίο κύκλο του «Game of Thrones», υπάρχει μία είδηση που θα τους χαροποιήσει, μέχρι να επιστρέψει η σειρά στο HBO το 2019. Το κάστρο που γνωρίζουν καλά οι θαυμαστές, καθώς χρησιμοποιήθηκε για σκηνές της δραματικής σειράς φαντασίας πωλείται για λιγότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια.



Κούβα: Πέθανε ο επί δεκαετίες υπουργός του Κάστρο Αρμάντο Χαρτ Ντάβαλος

Ο Αρμάντο Χαρτ Ντάβαλος, ιστορική μορφή της επανάστασης της Κούβας και κατόπιν στενός συνεργάτης του Φιδέλ Κάστρο, απεβίωσε την Κυριακή στα 87 του χρόνια στην Αβάνα, λόγω αναπνευστικής ανεπάρκειας, μετέδωσαν κρατικά ΜΜΕ.

«Ο διάσημος επαναστάτης Αρμάντο Χαρτ Ντάβαλος απεβίωσε το απόγευμα της Κυριακής», ανακοίνωσε ο ιστότοπος Juventud Rebelde.



Αποκαλύψεις: Η CIA προσπάθησε να σκοτώσει τον Κάστρο με δηλητηριασμένο στυλό τη μέρα της δολοφονίας του Κένεντι

Την ίδια μέρα που ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες του Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ στο Ντάλας του Τέξας, η CIA προωθούσε το σχέδιο της δολοφονίας του Φιντέλ Κάστρο μ’ ένα δηλητηριασμένο στυλό διαρκείας.



Οι Κουβανοί ξεκίνησαν τις διαδικασίες αναζήτησης του διαδόχου του Ραούλ Κάστρο

Χιλιάδες Κουβανοί συγκεντρώθηκαν στις συνελεύσεις γειτονιάς οι οποίες ξεκίνησαν τη Δευτέρα το βράδι προκειμένου να προτείνουν τους υποψήφιους για την εκλογή τοπικών και περιφερειακών εκπροσώπων, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα προς την τελική εκλογή του διαδόχου του Ραούλ Κάστρο.



Κούβα: Τελευταία παρέλαση για την Πρωτομαγιά της εποχής Κάστρο

Στην παρέλαση για την εργατική Πρωτομαγιά συμμετείχαν εκατομμύρια πολίτες στην Κούβα, την τελευταία παρέλαση της εποχής των αδελφών Κάστρο, οι οποίοι κυβέρνησαν το νησί για περισσότερα από 50 χρόνια.



Η Κόκκινη Πύλη στο Κάστρο της Ρόδου: Μία ιστορία που γράφτηκε με αίμα

Η γοητεία του Κάστρου, με τις πύλες, τις πολεμίστρες, τις γέφυρες… Το Κάστρο, που όταν είσαι μέσα θέλεις να δεις τον κόσμο έξω, κι όταν είσαι έξω θέλεις να μπεις μέσα! Που όμοιό του δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, τουλάχιστον σ΄ αυτή την έκταση και την ομορφιά.