Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

καρυδη



Η Σμαράγδα Καρύδη απαντά: Γιατί δεν έχει κάνει παιδί μέχρι σήμερα

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Οι μάγισσες της Σμύρνης» στην οποία πρωταγωνιστεί, η Σμαράγδα Καρύδη έδωσε απαντήσεις στο περιοδικό «Γυναίκα» για τη μακρόχρονη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη και για την απόφασή της να μην κάνει παιδί.

- Ως σύντροφος είσαι καλή;

Είμαι καλή!

- Φαίνεσαι και υποστηρικτική.



Καρύδη: Αγνώριστη για τις ανάγκες του ρόλου της στις «Μάγισσες της Σμύρνης»!

Σε πυρετό προετοιμασιών για τη νέα της θεατρική παράσταση στο Παλλάς βρίσκεται η Σμαράγδα Καρύδη. Η γνωστή ηθοποιός θα υποδυθεί την «Κατίνα» στις «Μάγισσες της Σμύρνης»  που σκηνοθετεί αυτή τη σεζόν ο Σταμάτης Φασουλής και είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη.



Βουτσάς: Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια γιατί...

Μία συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και την δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε ο Κώστας Βουτσάς και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γιο του Φοίβο και το αν θα ήθελε να γίνει ηθοποιός όταν μεγαλώσει.



Καλοκαιρινή περιοδεία για το «Ψέμα» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη

Καλοκαιρινή περιοδεία «Το Ψέμα» μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα στο θέατρο Μικρό Παλλάς παρουσιάζεται εφέτος το καλοκαίρι σε όλη την Ελλαδα.



Καρύδη – Αθερίδης: ΤΟ φοβερό ντουέτο σε νέα σειρά

«Φίλα τον βάτραχό σου»... ξανά! Οχι, η γνωστή αισθηματική κομεντί του ΑΝΤ1 δεν αποφασίστηκε να παίξει σε επανάληψη. Αυτό που αποφασίστηκε είναι ο ΑΝΤ1 να προσεγγίσει και πάλι τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Σμαράγδα Καρύδη.



Στο Θησείο και με Αθερίδη, Καρύδη, Μαραβέγια και Ζαχαράτο υποδέχεται το 2017 ο δήμος Αθηναίων

Στο Θησείο, με φόντο την Ακρόπολη, θα υποδεχθεί ο δήμος Αθηναίων το 2017. Στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στη συμβολή με την Ηρακλειδών, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αποχαιρετά το 2016 και υποδέχεται τον καινούργιο χρόνο με μία γιορτή μουσικής, σε δύο σκηνές, που θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα κορυφωθεί στη 01:00 της νέας χρονιάς.