Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

Κάρτα Αλληλεγγύης



Ενεργοποιείται σήμερα Σάββατο η κάρτα αλληλεγγύης

Από σήμερα το πρωί μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα αλληλεγγύης οι κάτοχοι της, καθώς το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε την ενεργοποίηση της. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:



Eνεργοποιείται για δωδέκατη φορά η κάρτα αλληλεγγύης

Αύριο, Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, θα ενεργοποιηθεί για δωδέκατη φορά η κάρτα αλληλεγγύης, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το ποσό που θα πιστωθεί για την επιδότηση σίτισης ανέρχεται σε 16.653.490,00 ευρώ και αφορά 148.048 δικαιούχους του προγράμματος για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.



Ενεργοποιείται αύριο η κάρτα αλληλεγγύης

Αύριο, Πέμπτη, θα ενεργοποιηθεί για ένατη φορά η κάρτα αλληλεγγύης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το ποσό των 17.341.160,00 ευρώ θα πιστωθεί σε 147.967 δικαιούχους της κάρτας σίτισης.



Ενεργοποιείται αύριο η κάρτα αλληλεγγύης

Αύριο, Πέμπτη, θα ενεργοποιηθεί για όγδοη φορά η κάρτα αλληλεγγύης, σύμφωνα με ανακοίνωση από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το ποσό των 17.427.000,00 ευρώ, θα πιστωθεί σε 147.981 δικαιούχους της κάρτας σίτισης.



Ενεργοποιείται αύριο η κάρτα αλληλεγγύης

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου θα ενεργοποιηθεί για έβδομη φορά η κάρτα αλληλεγγύης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.



Ενεργοποιείται και πάλι η κάρτα αλλυλεγύης

Για δεύτερη φορά ενεργοποιείται Κάρτα Αλληλεγγύης του υπουργείου Εργασίας. Η πρώτη φορά που ενεργοποιήθηκε η κάρτα ήταν η 24η Ιουλίου και ο συνολικός προγραμματισμός της αφορά εννέα μήνες.