Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

καρτα



Αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας για το 2023

Μέσα στον απόηχο φημών και σκανδάλων για τη βασίλισσα Λετίθια, η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας έδωσε στη δημοσιότητα τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της για το 2023. Είναι ένα οικογενειακό στιγμιότυπο, όπου το βασιλικό ζεύγος ποζάρει μαζί με τις κόρες τους, την πριγκίπισσα Λεονόρ και την 16χρονη Ινφάντα Σοφία.



Μια ευχετήρια κάρτα του 1904 από την Τραπεζούντα

«Αγαπητή μου αδελφή Ευτυχία Ι. Καρτάση, με την βαρκούλα ταύτην σοι στέλνω άπειρους ευχάς επ' ευκαιρία των του Σωτήρος μας εορτών. Το νέον έτος ειη υμίν μεστόν παντός αγαθού, ο επιθυμείτε, το επιθυμεί η αδελφική μου καρδιά».

 

Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα Μεϊμαράκη

Με τη γνωστή πλέον ευρηματική κάρτα, εύχεται «Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά», ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Η κάρτα δείχνει ένα χιονάνθρωπο με σκουφί Άγιου Βασίλη, αλλά και ένα πυκνό μουστάκι.



Συγκινητικό:Η Κάρτα του Tom Hanks από Αντίπαρο σε 12χρονη στις ΗΠΑ που παλεύει με την λευχαιμία

ΓΟΥΑΤΟΝΓΚΑ. ΟΚΛΑΧΟΜΑ. Η 12χρονη Aspen Kelly ήθελε κάτι ιδιαίτερο για τα γενέθλιά της φέτος: Κάρτες ταχυδρομείου από διάφορες τοποθεσίες. Η νέα από την Οκλαχόμα θα γίνει έφηβη την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δεν μπορεί να το γιορτάσει όπως θα ήθελε, καθώς μάχεται με την ασθένεια της λευχαιμίας, σύμφωνα με το CBS News.



Τι να προσέχουμε στις ηλεκτρονικές μας συναλλαγές στη διάρκεια των διακοπών

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της προληπτικής της δράσης, ενημερώνει τους πολίτες για την αποφυγή εξαπάτησής τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών παντός τύπου, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών – αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.