Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

καρκινος του μαστου



Η Ντέμι Μουρ τιμήθηκε για τη δράση της κατά του καρκίνου του μαστού

Η Ντέμι Μουρ τιμήθηκε για το έργο της και τους αγώνες της κατά του καρκίνου του μαστού στο 25ο γκαλά «An Unforgettable Evening» μαζί με τη Γουόλις Άνενμπεργκ.

Μιλώντας στο ET στο κόκκινο χαλί του γκαλά αναφέρθηκε στη θεία της που επηρέασε τη στάση της όσον αφορά την ψυχική ανθεκτικότητα για τους ασθενείς με καρκίνο.



H σύζυγος του Άσαντ πάσχει από καρκίνο του μαστού

Ο καρκίνος δεν κάνει διακρίσεις. Η σύζυγος του Μπασάρ αλ Ασαντ ξεκίνησε θεραπείες για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Η Ασμα αλ Ασαντ, η «πρώτη κυρία» της Συρίας, ξεκίνησε θεραπείες για καρκίνο του μαστού, σε πρώιμο στάδιο.



Καρκίνος του μαστού: Ξέρετε τα 7 σημάδια ΕΚΤΟΣ από τον όγκο στο στήθος;

Τα συμπτώματα του καρκίνου του μαστού που γνωρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι το εξής ένα: ο όγκος στο στήθος.
 


Καρκίνος του μαστού: Ξέρετε τα 7 σημάδια ΕΚΤΟΣ από τον όγκο στο στήθος;

Αν και ένας όγκος στο στήθος, ή και ένα “απλό γρομπαλάκι” μπορεί να είναι σίγουρα ανησυχητικό, εντούτοις δεν είναι το μοναδικό σύμπτωμα στον καρκίνο του μαστού. Λίγοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν αρκετοί άλλοι εξίσου σημαντικοί δείκτες για αυτόν τον τύπο καρκίνου.



Καρκίνος του μαστού: Τι πρέπει να τρώει η γυναίκα από την εφηβεία

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν λαμβάνουν το ποσό των ινών που πρέπει μέσα από τη διατροφή τους, αλλά, σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι γυναίκες στην εφηβεία θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή.



Καρκίνος του μαστού: Το ψηλαφητό ογκίδιο δεν είναι το μοναδικό σύμπτωμα

Περίπου μία στις έξι γυναίκες (17%) που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο μαστού έχουν πάει στο γιατρό τους με ένα σύμπτωμα, που δεν είναι ένα ψηλαφητό ογκίδιο (το οποίο είναι και το πιό συχνά αναφερόμενο σύμπτωμα), σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε το 2016 από το Εθνικό Ινστιτούτο Έρευνας για τον Καρκίνο,  στο Λίβερπουλ.