Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

καραμανλικοι



«Σπάει ο πάγος» μεταξύ καραμανλικών και σαμαρικών στη ΝΔ

Μαθαίνουμε ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έντονο «φλερτ» βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που παραδοσιακά ανήκουν στο «καραμανλικό» μπλοκ με τους αντίστοιχους που έχουν αναφορές στην πλευρά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.



Μπαίνουν στην αληθινή μάχη κατά Τσίπρα-Καμμένου οι "Καραμανλικοί"

Τέλος στα σενάρια που μιλάνε για φλερτ με τον Αλέξη Τσίπρα βάζουν καραμανλικά στελέχη. Τον χορό άνοιξε ο βουλευτής Σερρών Κώστας Αχ.Καραμανλής.

Μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 δήλωσε για τον Πάνο Καμμένο οτι δεν μπορεί κάποιος να είναι "Καραμανλικός αλά καρτ" και ότι "Τσίπρας και Καραμανλής μαζί δεν πάνε!"



Σύναξη καραμανλικών, υπό το Ίδρυμα Konrad-Adenauer, στις Σέρρες

Μία ενδιαφέρουσα σύναξη βρίσκεται σε εξέλιξη το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες, με αφορμή την τριήμερη εκδήλωση της Πολιτικής Ακαδημίας του Ιδρύματος Konrad-Adenauer.



Ο Βορίδης συμμετέχει σε εκδήλωση με καραμανλικούς και... δείχνει Μεϊμαράκη

Σε εκδήλωση του think tank «Φόρουμ 2020» στο οποίο είναι επικεφαλής ο Νίκος Καραχάλιος, στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, συμμετείχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Μάκης Βορίδης, με ένα πάνελ σχεδόν αμιγώς καραμανλικό, καθώς μεταξύ άλλων ομιλητές ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, αλλά και οι Χατζηδάκης, Ανδριανόπουλος.