Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

καπέλο



Στο «σφυρί» το καπέλο του θρυλικού Ιντιάνα Τζόουνς

Καπέλο από την ταινία Ιντιάνα Τζόουνς ή κράνος από τη διάσημη σειρά Star Wars; Πριν τεθούν σε δημοπρασία περίπου 200 αξεσουάρ και κοστούμια των καλτ ταινιών παρουσιάστηκαν στο Λονδίνο.



Ο πρίγκιπας Φίλιππος αποχαιρέτησε, βγάζοντας το καπέλο του

Ο 96χρονος πρίγκηπας Φίλιππος με την κίνησή του να βγάλει το καπέλο του μπροστά στην παρέλαση του Βασιλικού Ναυτικού,   όχι μόνο χαιρέτησε τους ναύτες, αλλά αποχαιρέτησε και τον ενεργό δημόσιο βίο της Βρετανίας. 



Με καπέλο η πληρωμή φόρων και τελών κυκλοφορίας από τα γκισέ των τραπεζών

Φρένο στην πληρωμή φόρων και τελών κυκλοφορίας από τα γκισέ των τραπεζών και των ΕΛΤΑ θα επιδιώξει να βάλει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με απόφαση που αναμένεται να υπογράψει σήμερα ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής.



Εξόφληση φόρου σε 12 ή 24 δόσεις αλλά με καπέλο 5%

Τη δυνατότητα αποπληρωμής όλων των φόρων σε 12 ή ακόμη και σε 24 μηνιαίες δόσεις δίνει το υπουργείο Οικονομικών!

Πρόκειται για μία διευκόλυνση που δίνει μεν μια ανάσα στους φορολογουμένους αλλά επί της ουσίας βοηθά το υπουργείο Οικονομικών να διασφαλίσει τα φορολογικά έσοδά του και μάλιστα με… τόκο!



«Καπέλο» εισφορών έως 28% στους ελεύθερους επαγγελματίες

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η νέα αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από το 2018 για 1,4 εκατομμύρια ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, η οποία προβλέπεται στο κείμενο του τελικού μνημονίου της κυβέρνησης με τους δανειστές.



Σκότωσαν 20χρονο μετανάστη για ένα... καπελάκι του μπέιζμπολ

Τριακόσιοι ενενήντα τέσσερις μετανάστες και πρόσφυγες αποβιβάσθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο λιμάνι της Κατάνης της Σικελίας. Τους διέσωσε το πλοίο Phoenix, της μη κυβερνητικής οργάνωσης Moas, νότια της Σικελίας.