Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

καπάκι



Μαθητής κατάπιε καπάκι από στυλό στη Λάρισα

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής σε δημόσιο λύκειο της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr άγνωστο πως, ένας μαθητής ηλικίας 16 ετών κατάπιε καπάκι από στυλό, λίγο μετά τις 11 το πρωί!



Γιατί το καπάκι του στυλό είναι έτσι μπροστά; Η λεπτομέρεια που σώζει ζωές

Αυτά τα στυλό υπάρχουν στα σπίτι των περισσότερων από εμάς. Αλλά λίγοι ως ελάχιστοι είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί το καπάκι σχηματίστηκε με αυτόν τον τρόπο.

Το 1991, η BIC εισήγαγε στον κόσμο αυτό το στυλό σκεπτόμενη πολλούς παραμέτρους πριν την κυκλοφορία του. Στο καπάκι αποφάσισαν ότι θα είναι απαραίτητο να υπάρχει μια τρύπα.



Καπάκι από μετασχηματιστή της ΔΕΗ έπεσε στο κεφάλι μαθητή

Λαχτάρησαν νωρίς το πρωί παιδιά και εκπαιδευτικοί στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας, στο Γάζι, με τον τραυματισμό στο κεφάλι μικρού μαθητή από ...καπάκι το οποίο έπεσε από μετασχηματιστή της ΔΕΗ.

Όπως αναφέρει το cretalive, περίπου στις 8 το πρωί και μετά από εκτεταμένη βλάβη συνεργείο έκανε επισκευές στον μετασχηματιστή.



Προσοχή! Μήπως αγνοείται το Νο 1 κανόνα για τη χρήση της τουαλέτας;

Η χρήση της τουαλέτας παραμένει τόσο απλή που οποιαδήποτε προσπάθεια περιγραφής της μοιάζει αστεία.

Παρά το γεγονός ωστόσο ότι αποτελεί κοινό τόπο, δεν πράττουν όλοι τα οφειλόμενα, κι αυτό γιατί αγνοούν ενδεχομένως τον Νο 1 κανόνα για τη χρήση της λεκάνης. Το κατέβασμα του καπακιού δηλαδή!



Μια απλή λεπτομέρεια που κανείς δεν είχε προσέξει στο στυλό και σώζει χιλιάδες ζωές

Αυτά τα στυλό υπάρχουν στα σπίτι των περισσότερων από εμάς. Αλλά λίγοι ως ελάχιστοι είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί το καπάκι σχηματίστηκε με αυτόν τον τρόπο.

 



Πώς το καπάκι θα... σου πει αν χάλασε το γάλα

Μία νέα πατέντα που έχει τη δυνατότητα να "αντιλαμβάνεται" τα επίπεδα βακτηρίων στο γάλα παρουσίασαν ομάδες ερευνητών των Πανεπιστημίων  της Καλιφόρνια, του Μπέρκλεϊ και του Εθνικού Πανεπιστημίου Chiao Tung στην Ταϊβάν.