Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

καμενα βουρλα



Πυρκαγιά στα Καμένα Βούρλα

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο κοντά στο χωριό Καρυά Καμένων Βούρλων στην Φθιώτιδα σε υψόμετρο 800 μέτρων.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Καμένων Βούρλων, Ηλία Κυρμανίδη «η φωτιά έχει αναπτυχθεί σε δύο μέτωπα, ο άνεμος αυτή τη στιγμή δεν είναι έντονος, τα μέτωπα της φωτιάς βρίσκονται μέσα σε αγρολιβαδική έκταση».



Νεκρός 81χρονος στην παραλία στα Καμένα Βούρλα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουνίου από την παραλία των Καμένων Βούρλων, κοντά στην είσοδο από Λαμία, 81χρονος λουόμενος.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για παραθεριστή, κάτοικο Αχαρνών, που έκανε τα μπάνια του μαζί με τη γυναίκα του στην όμορφη κωμόπολη της Φθιώτιδας.



Ανατράπηκε νταλίκα στα Καμένα Βούρλα

Γέμισε με μανταρίνια και πορτοκάλια η εθνική οδός, όταν γύρω στη 1:00' μετά τα μεσάνυχτα, ανατράπηκε το συρόμενο μέρος νταλίκας, στο ρεύμα προς Λαμία λίγο πριν την τελευταία έξοδο των Καμένων Βούρλων.

 



Τραγικό δυστύχημα! Ανέβηκε να κόψει το πεύκο και έχασε τη ζωή του

Ένα τραγικό δυστύχημα έγινε στο μεσημέρι στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, όταν ο 41χρονος οικογενειάρχης, Αλβανικής υπηκοότητας πήγε στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στο Ασπρονέρι να κλαδέψει ένα πεύκο που ήταν στην αυλή του.



Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Καμένα Βούρλα

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία για ληστεία που έγινε λίγο πριν τις δέκα το βράδυ στο σούπερ μάρκετ Γαλαξίας στα Καμένα Βούρλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ληστές χτύπησαν το κατάστημα του «Γαλαξία” που βρίσκεται προς την έξοδο για Άγιο Κωνσταντίνο.



Αφησε την τελευταία του πνοή έξω από το κλειστό Κέντρο Υγείας στα Καμένα Βούρλα

Ο άτυχος άντρας ένιωσε αδιαθεσία καθώς ταξίδευε και έψαξε απεγνωσμένα για Κέντρο Υγείας. Το βρήκε στα Καμένα Βούρλα, αλλά… ήταν κλειστό.

Αγωνιώδης αναζήτηση με τραγικό τέλος, είχε η περιπέτεια ενός 42χρονου το απόγευμα της Κυριακής στην Εθνική Οδό.