Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Καμαρά



Καμαρά: Δεν ανανεώνω με Ολυμπιακό, ο πρόεδρος θέλει να με πουλήσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Μαντί Καμαρά φέρεται να αποτελεί στόχο της Λυών και με δηλώσεις του σε γαλλικό Μέσο τόνισε ότι δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει την ανανέωση για να τον πουλήσει στη συνέχεια στη Νότιγχαμ Φόρεστ.



Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Μ.Καμαρά έχασε εκτάκτως το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρομήτου στο Περιστέρι, αφού έμεινε στο 0-0 στην έδρα του «Αστεριού» σε αγώνα για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.



Σε τι οφείλεται και πως περνάει ο πόνος στην καμάρα του πέλματος

Κάθε πέλμα περιέχει 26 οστά, τα οποία σχηματίζουν δύο τόξα, ή αλλιώς “καμάρες” στο κάτω μέρος. Η διαμήκης “καμάρα” είναι εκείνη που καταννοοούν οι περισσότεροι άνρθρωποι και εκτείνεται από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα και η εγκάρσια “καμάρα” ανοίγεται στο πλάτος του πέλματος.



Ο Καμαρά υποψήφιος για καλύτερος παίκτης της Γουινέας

Ο Μαντί Καμαρά είναι στους τρεις υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου παίκτη στη Γουινέα το 2019.

Οι μετοχές του Μαντί Καμαρά έχουν ανέβει κατακόρυφα. Από τη Ligue 2, στον Ολυμπιακό, στους «32» του Europa League και μέσα στους διεκδικητές για το βραβείο του καλύτερου παίκτη στη Γουινέα.



Η Ντόρτμουντ θεωρεί εξαιρετικά ενδιαφέρον πρότζεκτ τον Καμαρά

Από τις γερμανικές ομάδες που έχουν στην ατζέντα τους τον Μαντί Καμαρά η Ντόρτμουντ είναι που τον θεωρεί ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ και άξιο να δαπανηθούν αρκετά χρήματα.



Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση στην Καμάρα για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Στην Καμάρα έχουν συγκεντρωθεί αντιεξουσιαστές και μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων, με αφορμή την επέτειο των τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του ράπερ Παύλου Φύσσα, από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.